ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Coral επεκτείνεται στα Βαλκάνια και δημιουργεί την Coral Croatia

Η θυγατρική Medsympan Limited εξαγόρασε το 75% των μετοχών της κροατικής εταιρείας Apios, της οποίας το δίκτυο των πρατηρίων σταδιακά θα λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα της Shell.

Την απόκτηση του 75% των μετοχών της εταιρείας Apios d.o.o., η οποία εδρεύει στην Κροατία, ολοκλήρωσε η 100% θυγατρική της Coral, Medsympan Limited, με έδρα στην Κύπρο, έναντι 11,2 εκατ. ευρώ περίπου, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου Coral για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στα Βαλκάνια.

Όπως αναφέρει η Coral, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 8ης Ιανουαρίου, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η Apios d.o.o. θα μετονομαστεί σε Coral Croatia d.o.o. ενώ σταδιακά το δίκτυο των πρατηρίων της θα λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα της Shell βάσει συμφωνητικού χρήσης σημάτων (trademark lisense agreement) με τη Shell Brands International BV.  

Η Apios d.o.o. ιδρύθηκε το 2009, δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική εμπορία υγρών καυσίμων, διαθέτει δίκτυο 26 πρατηρίων με το εμπορικό σήμα Apios d.o.o και μερίδιο αγοράς 3%.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώληση ομολογιών από την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Στην πώληση 248 ομολογιών εκδόσεως Coral AE συνολικής αξίας 257.396,50 ευρώ ανακοίνωσε ότι προχώρησε η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος. Πριν λίγες μέρες είχε προβεί στη πώληση 50 ακόμα ομολογιών εκδόσεως Coral ΑΕ, συνολικής αξίας 51.975 ευρώ.