ΓΔ: 824.71 0.94% Τζίρος: 4.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:36:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Interlife, Asfaleies
Φωτο: Interlife

Interlife: Προσωρινή άρση διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Κύπρου

Από 26 Ιανουαρίου η μετοχή θα διαπραγματεύεται στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στη μη ρυθμιζόμενη αγορά του ΧΑΚ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την προσωρινή διακοπή διαπραγμάτευσης της μετοχής της από 21 έως 25 Ιανουαρίου στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του ΧΑΚ δημοσιοποίησε μέσω χρηματιστηριακής της ανακοίνωση η ασφαλιστική εταιρεία Interlife

Στην ανακοίνωση σημειώνει ότι: «η εταιρεία «ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ (INTERLIFE) ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, κατόπιν αιτήματος της Εταιρείας και απόφασης του ΧΑΚ, παύει η διαπραγμάτευση των Μετοχών της στη μη Ρυθμιζόμενη Αγορά του ΧΑΚ από 21.01.2021 έως και 25.01.2021. Από 26.01.2021 η Μετοχή της Εταιρείας θα διαπραγματεύεται στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στη μη ρυθμιζόμενη αγορά του ΧΑΚ. Τα όρια διακύμανσης κατά τις τρεις (3) πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης στο ΧΑ και το ΧΑΚ θα είναι ελεύθερα».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι φυσικές καταστροφές στην Κρήτη «κόστισαν» 20,8 εκατ. στις ασφαλιστικές

Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) καταγράφηκαν 260 περιπτώσεις που αφορούσαν ασφαλίσεις περιουσίας και 33 που αφορούσαν ασφαλίσεις αυτοκινήτων.