ΓΔ: 907.06 -1.15% Τζίρος: 41.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

SATO: Για τις 8 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση της SATO, λόγω μη επίτευξης απαρτίας. Η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει την 8η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 στην έδρα της εταιρίας.

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας SATO, λόγω μη επίτευξης απαρτίας.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αποφασίστηκε η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση να συνεδριάσει την 8η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 στην έδρα της Εταιρίας.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:

Η «SATO» ανακοινώνει σήμερα ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, της 25ης Οκτωβρίου 2019 αναβλήθηκε λόγω μη επίτευξης απαρτίας.

Η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην από 03/10/2019 πρόσκληση του ΔΣ, την 8η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 στην έδρα της Εταιρίας στο Ηράκλειο Αττικής, επί της οδού Προβελεγγίου, αρ. 6 [Τ.Κ. 141 22]».

Στις 20 Νοεμβρίου η δικάσιμος για τη συμφωνία εξυγίανσης

Υπενθυμίζεται ότι την 20η Νοεμβρίου 2019 έχει οριστεί η δικάσιμος για την εξέταση της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας.

Η SATO είχε ανακοινώσει στα μέσα Σεπτεμβρίου ότι επετεύχθη συμφωνία εξυγίανσής της, την επικύρωση της οποίας αιτήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Με βάση τη συμφωνία εξυγίανσης, στην οποία συμμετέχουν κατά ποσοστό 67,8% οι πιστωτές της εταιρείας, η επιχειρηματική της δραστηριότητα και το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών της στοιχείων μεταφέρονται στον νέο φορέα έναντι τιμήματος 3 εκατ. ευρώ και της ανάληψης μέρους των υποχρεώσεών της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία για την εξυγίανση της SATO

Ελπίδα για εξεύρεση λύσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει φαίνεται ότι παρουσιάζεται για τη SATO, με την Ανώνυμη Εταιρεία Ειδών Γραφείου και Σπιτιού να ανακοινώνει ότι επετεύχθη συμφωνία εξυγίανσής της, την επικύρωση της οποίας αιτήθηκε σήμερα η εταιρεία ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fourlis: Αύξηση του τζίρου κατά 11% στο εννεάμηνο, ξεπέρασε τα 352 εκατ.

Διψήφια αύξηση κατέγραψαν οι πωλήσεις οικιακού εξοπλισμού ενώ πάνω από 7% ήταν η άνοδος της λιανικής αθλητικών ειδών. Τρέχουν οι διεργασίες για την είσοδο της Trade Estates στο ΧΑ στο πρώτο εξάμηνο του 2023.