ΓΔ: 860.03 -1.76% Τζίρος: 47.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Fourlis: Επένδυση 11 εκατ. σε logistics για Intersport - Athlete's Foot

Το έργο έχει αναλάβει η αυστριακή εταιρεία KNAPP, μέσω της Trade Logistics, θυγατρικής του ομίλου Fourlis και θα γίνει στο ακίνητο που διαθέτει ο όμιλος στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Συνολική επένδυση ύψους 11 εκατ. ευρώ προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες logistics για τον κλάδο αθλητικών ειδών, δηλαδή τις εταιρείες Intersport και The Athlete's Foot, θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Fourlis, όπως αναφέρει σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Στην ανακοίνωση ο όμιλος τονίζει ότι «ο Όμιλος FOURLIS, συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού του πλάνου, ανέθεσε στην αυστριακή εταιρεία KNAPP AG την υλοποίηση επένδυσης σε Logistics για τις ανάγκες του Κλάδου Αθλητικών Ειδών (INTERSPORT – THE ATHLETE’S FOOT).

Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί στο ακίνητο του Ομίλου στα Οινόφυτα Βοιωτίας και αφορά Υψηλής Τεχνολογίας Αυτοματοποιημένο Εξοπλισμό για τη διακίνηση των προϊόντων αθλητικών ειδών, τόσο προς τα φυσικά καταστήματα, όσο και προς τους καταναλωτές των ηλεκτρονικών καταστημάτων (Eshop) της INTERSPORT και ATHLETE’S FOOT σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, και Κύπρο. Το σύστημα παρέχει μέγιστη ευελιξία ως προς την επεξεργασία άμεσης αναπλήρωσης αποθεμάτων και ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Η επένδυση θα γίνει από την TRADE LOGISTICS AEBE, θυγατρική του Ομίλου και το σύνολο της επένδυσης ανέρχεται σε €11 εκατ. Η έναρξη λειτουργίας της νέας επένδυσης έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2022».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ