ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:11:52 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στις 26 Φεβρουαρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της MIG για τη Vivartia

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν οι μέτοχοι της Marfin Investment Group την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Σε περίπτωση μη απαρτίας τυχόν επαναληπτική ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μάρτιου.

Στην έκτακτη ΓΣ των μετόχων της Marfin Investment Group που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου θα αποφασιστεί για την έγκριση διάθεσης της συμμετοχής της εταιρείας στη Vivartia Συμμετοχών.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Παρασκευή 5.3.2021, ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της MIG:

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με την επωνυμία «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00, στην αίθουσα ισογείου του κτιρίου 14Β του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος Αττικής, όπου στεγάζονται τα γραφεία της έδρας των θυγατρικών «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.», «GOODY'S Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» και «EVEREST Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ», για να αποφασίσουν επί του ακόλουθου μόνου θέματος της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα μόνο: Έγκριση διάθεσης της συμμετοχής της Εταιρίας στην «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.». Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης, η τυχόν Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Παρασκευή 5.3.2021, ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vivartia: Ολοκληρώθηκε η μείωση μετοχικού κεφαλαίου για κάλυψη ζημιών

Το μετοχικό κεφάλαια του ομίλου διαμορφώνεται, πλέον, στα 6.922.753,20 ευρώ ολοσχερώς καταβεβλημένο διαιρούμενο σε 86.534.415,00 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής 0,08 ευρώ.