ΓΔ: 860.62 -1.69% Τζίρος: 38.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:02:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
elvalhalcor-alouminio-elval
Φώτο: ELVALHALCOR

Έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 40 εκατ. ευρώ για την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

To κοινό ομολογιακό δάνειο με την Τράπεζα Πειραιώς, έχει σκοπό την χρηματοδότηση για την κάλυψη των τρεχουσών και ευρύτερων επιχειρηματικών αναγκών.

Την υπογραφή κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 40 εκατ. ευρώ, με σκοπό την χρηματοδότηση για την κάλυψη τρεχουσών και ευρύτερων επιχειρηματικών αναγκών, με την Τρ. Πειραιώς ανακοίνωσε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ. Το δάνειο θα είναι διάρκειας πέντε ετών.

Υπενθυμίζουμε πως η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ είχε εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για άντληση φθηνής ρευστότητας χάρη στις ευνοϊκές συνθήκες που που επικρατούσαν στην αγορά προχωρώντας στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 25 εκατ. ευρώ με την Εθνική Τράπεζα και την “NBG BANK MALTA LIMITED”, με σκοπό την κάλυψη αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα είναι διάρκειας τριών ετών εξοφλητέο στην λήξη του στα μέσα του 2020. 

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

Η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2, παρ. 2 περίπτ. (ιγ) της υπ΄αριθμ. 3/347/12.7.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την υπογραφή κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους σαράντα εκατ. ευρώ (€40.000.000) με την «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανώνυμος Εταιρεία», με σκοπό την χρηματοδότηση για την κάλυψη τρεχουσών και ευρύτερων επιχειρηματικών αναγκών. Το δάνειο είναι διάρκειας πέντε ετών και εκδίδεται στο πλαίσιο του Ν. 4548/2018.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκτακτη συνέλευση ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ για διανομή κερδών στους μετόχους

Για τις 9 Απριλίου έχει προγραμματισεί η έκτακτη συνέλευση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί η διανομή των κερδών στους μετόχους και θα εκλεγεί προσωρινό μέλος ΔΣ.