ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
mydatahub-app-metro-epsilon-net
Φωτο: Το myData Hub του Ομίλου Epsilon Net επέλεξε η METRO AEBE.

Το myData Hub του Epsilon Net επιλέχθηκε ως καινοτόμα SaaS λύση

Στόχος της εφαρμογής myData Hub είναι η απλοποίηση των διαδικασιών για τους χρήστες που θέλουν να διαβιβάσουν παραστατικά της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών στην ΑΑΔΕ.

Την εφαρμογή myData Hub επέλεξε η METRO AEBE ως καινοτόμα SaaS λύση για τις απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ. Το myData Hub έχει σχεδιαστεί από τον Όμιλο Epsilon Net και ουσιαστικά υποστηρίζει τη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, δίνοντας έτσι σε κάθε επιχείρηση τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών με ταχύτητα, ευκολία και χαμηλό κόστος.

Με την ολοκλήρωση και παραλαβή της SaaS λύσης myData Hub, η METRO ΑΕΒΕ μπορεί πλέον: 1) να αυξήσει τη δυνατότητα των καθημερινών ενεργειών των χρηστών της με ευελιξία, 2) να βελτιώσει το χρόνο μέσα από την ελάχιστη εξοικείωσή τους, 3) να επωφελείται από τη διαχείριση της επικοινωνίας με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, μέσα από ένα ενιαίο σύστημα, 4) να ελαχιστοποιεί το συνολικό TCO, αφού δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές.

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, η METRO AEBE αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, επιλέγοντας μία δυναμική και ευέλικτη λύση και αξιοποιώντας παράλληλα τεχνολογίες αιχμής. Η επιλογή αυτή δίνει τη δυνατότητα απλοποίησης της καθημερινότητάς των χρηστών, καθώς μέσω του myData Hub θα μπορούν να πραγματοποιούν μέρος των ενεργειών διαβίβασης παραστατικών της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών της METRO ΑΕΒΕ στην πλατφόρμα myDΑΤΑ της ΑΑΔΕ.

Ο Όμιλος Epsilon Net, που εκτελεί εκατομμύρια συναλλαγές σε ετήσια βάση, αναβαθμίζει διαρκώς τις λειτουργίες του myData Hub, ώστε να υποστηρίζει αποτελεσματικά όλο και περισσότερες ανάγκες, όπως i) μετατροπή των εγγραφών Εσόδων – Εξόδων, ii) αποστολή παραστατικών και χαρακτηρισμών εσόδων προς την πλατφόρμα myDATA, iii) λήψη και αντιστοίχιση εξόδων από την myDATA, iv) αποστολή παραστατικών και χαρακτηρισμών εξόδων προς την myDATA, v) σαφή κατανόηση και άποψη των «ορφανών» εγγράφων από κάθε πλευρά και vi) εξαγωγή δεδομένων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Έκτακτη Γ.Σ. για split μετοχών στις 12 Οκτωβρίου

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από το Νόμο απαρτίας, οι μέτοχοι καλούνται από το Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς δημοσίευση νέας πρόσκλησης, σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 19η Οκτωβρίου 2021.