ΓΔ: 899.42 0.53% Τζίρος: 88.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: CPI

Συγκροτήθηκε σε σώμα η επιτροπή ελέγχου της CPI, πρόεδρος ο Κ. Σκούρας

Κατά τη συνεδρίαση εκλέχτηκε, κατόπιν ψηφοφορίας σύμφωνα με τον κανονισμό της επιτροπής, ο Σκούρας Κωνσταντίνος ως πρόεδρος. Μέλη της επιτροπής εκλέχτηκαν οι Χατζηαντώνης-Φωταράς Κωνσταντίνος και Καραμανής Αδαμάντιος. 

O κ. Σκούρας Κωνσταντίνος του Χρήστου εκλέχτηκε νέος πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου μετά από ψηφοφορία που πραγματοποίησε η εταιρεία CPI κατά τη συνεδρίασή της στις 12 Μαρτίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία CPI A.E. ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 8/3/2021 περί εκλογής Επιτροπής Ελέγχου, συνήλθαν την 12/3/2021 σε συνεδρίαση άπαντα τα νεοεκλεγέντα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, τα  οποία πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017 και του Ν. 3016/2020, με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε Σώμα.

Κατά τη συνεδρίαση εκλέχτηκε, κατόπιν ψηφοφορίας σύμφωνα με τον κανονισμό της Επιτροπής, ο κ. Σκούρας Κωνσταντίνος του Χρήστου ως Πρόεδρος. 

Κατόπιν των ανωτέρω η Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας αποτελείται από τους κ.κ.

Σκούρα Κωνσταντίνο του Χρήστου, Πρόεδρο

Χατζηαντώνης-Φωταράς Κωνσταντίνος του Μόσχου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

Καραμανής Αδαμάντιος του Κωνσταντίνου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CPI: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας

Η θητεία αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 03/03/2025 και δύναται να παραταθεί μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η οποία θα γίνει μετά την λήξη της θητείας του.