ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:29:22 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Intracom Telecom: Συνεργασία με την αστυνομία της Β. Ιρλανδίας

Σε συμφωνία με την αστυνομική υπηρεσία της Βορείου Ιρλανδίας για την αναβάθμιση του ασύρματου ιδιωτικού δικτύου της ήρθε η Intracom Telecom, μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Westica Communications.

Την αναβάθμιση του ιδιωτικού δικτύου της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βορείου Ιρλανδίας (PSNI) ανέλαβε η Ιntracom Telecom, η οποία προμηθεύει, μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Westica Communications Ltd, την προηγμένη σειρά μικροκυματικών (MW) προϊόντων OmniBAS και την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης uni|MS. 

Συγκεκριμένα, στις δύο εταιρείες ανατέθηκε η παροχή προϊόντων ραδιομετάδοσης με σκοπό την αναβάθμιση του ιδιωτικού ασύρματου δικτύου μετάδοσης της Αστυνομίας. Το νέο αυτό δίκτυο θα υποστηρίζει μια σειρά ευρυζωνικών υπηρεσιών με πλήρη ασύρματη διαχείριση.

Η Intracom Telecom παρέχει τα σημειακά (Point-to-Point) μικροκυματικά ραδιοσυστήματά της, συμπεριλαμβανομένων των κεραιών, από την οικογένεια προϊόντων επόμενης γενιάς OmniBAS, καθώς και την πρωτοποριακή πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου, uni|MS.

Παράλληλα, η Westica προμηθεύει μια σειρά προηγμένων υπηρεσιών, όπως σχεδιασμός, εγκατάσταση, ανάθεση, ενσωμάτωση, μετακίνηση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εντυπωσιακή παρουσία της Intracom στη διεθνή έκθεση «DSEi 2019»

Mε επιτύχια συμμετείχε η Intracom Defense (IDE) στη διεθνή έκθεση "DSEi 2019", μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως σε θέματα Ασφάλειας και Άμυνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 10 - 13 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας ένα νέο Εξελιγμένο Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας WiSPR.