ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθ. Συμβούλου στη Forthnet o Π. Γεωργιόπουλος

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο κ. Γεωργιόπουλος εκλέχτηκε και ως εκτελεστικό μέλος του ΔΣ και θα υπάρξει επίσης και έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων στις 22 Απριλίου.

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη Forthnet αναλαμβάνει από σήμερα 1η Απριλίου ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τηλεπικοινωνίων. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος εκλέχτηκε και ως νέο εκτελεστικό μέλος του ΔΣ. Παράλληλα η Forthnet ανακοίνωσε και τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της για τις 22 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας 

Σε συνέχεια της από 08.03.2021 ανακοίνωσής της, η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος ανέλαβε σήμερα, 01.04.2021, τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία ενημερώνει ότι, δυνάμει της από 31.03.2021 επιστολής του προς τα έτερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, ο κ. Δημήτριος Τζελέπης, απερχόμενος Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του μέλους Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των Επιτροπών και Υπο-επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, της παραίτησης έχουσας ισχύ από σήμερα 01.04.2021. Από την ημερομηνία αυτή και εξής, θα εξακολουθήσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως Chief Financial Officer (CFO) της Εταιρείας.

Εν συνεχεία, το Διοικητικό Συμβούλιο, με σημερινή απόφασή του, ομόφωνα εξέλεξε, τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Γεωργιόπουλο του Κωνσταντίνου, ως νέο εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, για το υπόλοιπο της θητείας του μέλους που αντικαταστάθηκε, ήτοι μέχρι την 11.12.2025.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη σύνθεσή του κατά τα λοιπά να παραμένει αμετάβλητη, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  1. Νικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Μη εκτελεστικό μέλος
  2. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος
  3. Vladislav Ratajac (Βλάντισλαβ Ρατάτζατς) του Miloje (Μιλόγιε), Μη εκτελεστικό μέλος
  4. Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
  5. Πέτρος Κατσούλας του Σπυρίδωνος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 11.12.2025.

Έπειτα, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας την 22.04.2021 και ώρα 11:00 π.μ., στην οποία θα εισηγηθεί την εκλογή του απερχόμενου Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Δημήτρη Τζελέπη ως έκτου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. έχει ως εξής:

  1. Εκλογή έκτου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.
  2. Ανακοίνωση εκλογής κ. Πέτρου Κατσούλα ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου – Επικύρωση της ιδιότητας του κ. Πέτρου Κατσούλα ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Ανακοίνωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.
  4. Διάφορα
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

forthnet, nova
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Forthnet: Το Δ.Σ. αποφάσισε την πρόωρη ολική αποπληρωμή του ΜΟΔ

Η ημερομηνία άσκησης του δικαιώματος πρόωρης ολικής αποπληρωμής ορίστηκε η 21η Απριλίου του 2021. Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετατρέψιμων ομολογιών του ΜΟΔ ορίστηκε η 19η Απριλίου 2021.