ΓΔ: 900.65 -0.31% Τζίρος: 58.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΔΕΗ

ΔΕΗ: Η Θεανώ Γορανίτου στα καθήκοντα της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου

Διαθέτοντας ήδη 25 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, η κ. Γορανίτου αναλαμβάνει τώρα τα καθήκοντα της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου στη ΔΕΗ.

Τα καθήκοντα της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου της ΔΕΗ αναλαμβάνει πλέον η κ. Θεανώ Γορανίτου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση τηε ΔΕΗ επισημαίνει τα εξής: 

«Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την ανάθεση καθηκόντων Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου στην κυρία Θεανώ Γορανίτου, πτυχιούχο της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο MBA από το Alba Graduate Business School και Πιστοποιημένη Ελέγκτρια κατά της Απάτης (Fraud Examiner-ACFE).

Διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στον Χρηματοπιστωτικό Κλάδο. Εργάστηκε ως στέλεχος  στο Retail  με κύριο αντικείμενο τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ιδιωτών καθώς και σε μονάδες Κανονιστικής Συμμόρφωσης ως Assistant Manager στο Client Relations Office και Senior Compliance Officer». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωσε έργα συνολικής ισχύος 30 μεγαβάτ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εταιρεία για την πορεία των έργων που βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής, μέχρι στιγμής και παρά τις δυσκολίες της πανδημίας έχουν ολοκληρωθεί έργα ισχύος 30 μεγαβάτ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η στρατηγική της ΔΕΗ για αναπτυξιακή πορεία την επόμενη διετία

Ο πρόεδρος και διευθ. σύμβουλος της ΔΕΗ αναφέρει πως στόχος της επιχείρησης είναι να δείξει πως τα αποτελέσματα του 2020 δεν αποτελούσαν «πυροτέχνημα» αλλά αποδεικνύεται πως η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται.