ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:04:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Forthnet: Ανακλήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων

H έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Forthnet είχε οριστεί για την 22η Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Την ανάκληση της σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Mετόχων αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Forthnet.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Forthnet, λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη της διαδικασίας άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς από τη «NEWCO UNITED GROUP HELLAS S.A.R.L.» όπως αναφέρεται στην από 9.4.2021 ανακοίνωση της Εταιρείας, αποφάσισε σήμερα, 13.4.2021, την ανάκληση της σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων η οποία είχε οριστεί για την 22η Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

United Group: Αυξημένη κερδοφορία για την μητρική της Forthnet

H Forthnet δημιούργησε το 14% των εσόδων του ομίλου. Η είσοδος της United Group στην Κροατία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα αύξησε τη συνολική αγορά που εξυπηρετεί η Εταιρεία περίπου στους 40 εκατομμύρια ανθρώπους.
forthnet, nova
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Forthnet: Το Δ.Σ. αποφάσισε την πρόωρη ολική αποπληρωμή του ΜΟΔ

Η ημερομηνία άσκησης του δικαιώματος πρόωρης ολικής αποπληρωμής ορίστηκε η 21η Απριλίου του 2021. Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετατρέψιμων ομολογιών του ΜΟΔ ορίστηκε η 19η Απριλίου 2021.