ΓΔ: 882.77 0.83% Τζίρος: 40.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
folli follie, kosmima
Φώτο: Shutterstock

Προσωρινή διαταγή για προστασία από τους πιστωτές για την Folli Follie

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου απαγορεύεται η λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της Folli Follie μέχρι να εκδοθεί η απόφαση για την αίτηση εξυγίανσης της εταιρείας.

Το Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή, απαγορεύοντας την λήψη μέτρων, εκκρεμών ή μη, ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της Folli Follie και την λήψη και εκτέλεση οποιουδήποτε ασφαλιστικού μέτρου κατ’ αυτής, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση για την αίτηση εξυγίανσης που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου 2021.

Όπως είχε αναφέρει πριν από μερικές μέρες η Folli Follie,  αναμένει ότι η οριστική απόφαση του Πτωχευτικού Δικαστηρίου θα εκδοθεί μέχρι τον Οκτώβριο 2021. Εφόσον το Πτωχευτικό Δικαστήριο επικυρώσει την Συμφωνία Εξυγίανσης, η Συμφωνία Εξυγίανσης θα είναι δεσμευτική έναντι όλων των θιγόμενων πιστωτών και η Εταιρεία θα είναι σε θέση να προχωρήσει στην υλοποίηση των τελικών βημάτων της Εξυγίανσης, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης των Νέων Ομολογιών και των Μετοχών της AssetsCo προς τους Πιστωτές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση

Η FF Group ανακοινώνει ότι, κατόπιν αιτήσεως της εταιρείας ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σύμφωνα με το άρθρο 106 §3 του Ν. 3588/2007, ως αυτός ίσχυε κατά τον χρόνο υποβολής της από 31.12.2020 αίτησης επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης μεταξύ της εταιρείας και των πιστωτών της, το Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή, απαγορεύοντας την λήψη μέτρων, εκκρεμών ή μη, ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της εταιρείας και την λήψη και εκτέλεση οποιουδήποτε ασφαλιστικού μέτρου κατ’ αυτής, μέχρι την έκδοση απόφασης επί της Αίτησης Εξυγίανσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Samios- FF Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Σάμιος: Κίνδυνος χρεοκοπίας αν δεν προχωρήσει το σχέδιο εξυγίανσης

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FF Group προειδοποιεί ότι αν δεν αποδεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί όπως σχεδιάστηκε και πλέον όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά, περιλαμβανομένης δυστυχώς και της πτώχευσης.