ΓΔ: 925.83 0.17% Τζίρος: 68.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Βιολογικά τρόφιμα

Έκδοση ομολόγου από την αλυσίδα βιολογικών προϊόντων «Βιολογικό Χωριό»

Πρόκειται για ομόλογο ύψους 9,57 εκατ. ευρώ με στόχο την εξασφάλιση νέων κεφαλαίων για την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων εντός και εκτός Αττικής.

Στην έγκριση ομολογιακού δανείου ύψους 9.570.000 ευρώ προχώρησε η έκτακτη γενική συνέλευση αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα «Βιολογικό Χωριό», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 04 Μαΐου.

Σκοπός του δανείου είναι η εξασφάλιση νέων κεφαλαίων για την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων εντός και εκτός Αττικής, αλλά και επέκτασης στο εξωτερικό. Η έκδοση του ομολογιακού εκτός από τη χρηματοδότηση νέων επιχειρηματικών κινήσεων, θα υποστηρίξει τη δημιουργία υποδομών για την υποστήριξη του διευρυμένου δικτύου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας της να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές για την αξία των βιολογικών προϊόντων, συνεχίζει απρόσκοπτα την επιτυχημένη της πορεία, εκπονώντας ένα διευρυμένο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης.

Το Βιολογικό Χωριό, εδώ και 13 χρόνια ως ηγέτης ενός κλάδου που ακόμη βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο στη χώρα, διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα βιολογικών τροφίμων, οικολογικών ειδών προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης, ενώ παρέχει και στους πιο απαιτητικούς πελάτες προϊόντα διεθνούς κουζίνας, ειδικής διατροφής (vegan, gluten free, sugar free), υπερτροφές και συμπληρώματα διατροφής δίνοντάς τους την επιλογή για μια πιο υγιεινή και ποιοτική διατροφή.

Tο Βιολογικό Χωριό είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Η εταιρεία, ηγέτης στον κλάδο της, αριθμεί ήδη 17 καταστήματα με παρουσία σε όλη την Αττική, περισσότερους από 150 εργαζομένους.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καραμολέγκος: Νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ο Β. Ανδρικόπουλος

Ο Βασίλης Ανδρικόπουλος είναι επίσης ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στην εταιρία Premia Properties. Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο κ. Ανδρικόπουλος κατέχει εμπειρία 25 ετών σε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης σε επιχειρήσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μύλοι Λούλη: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή

Από το μικτό ποσό θα παρακρατηθεί ο αναλογών στο μέρισμα φόρος ποσοστού 5%, (ήτοι 0,003 ευρώ ανά μετοχή) και συνεπώς, το καθαρό ποσό του μερίσματος που θα λάβουν οι μέτοχοι θα ανέλθει σε 0,057 ευρώ ανά μετοχή.