ΓΔ: 903.62 0.88% Τζίρος: 24.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:37:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Intralot: Πώληση της Intralot do Brasil σε SAGA έναντι 0,7 εκατ. ευρώ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η Intralot θα συνεχίσει να παρέχει στην εταιρεία τεχνολογία για τυχερά παιχνίδια, μετά και την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Την πώληση της θυγατρικής της στη Βραζιλία, Intralot do Brasil στη Saga έναντι του ποσού των 700.000 ευρώ δημοσιοποίησε η Intralot με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι θα συνεχίσει να παρέχει τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών στην εταιρεία. 

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «η Intralοt ανακοίνωσε πως υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την “SAGA CONSULTORIA E REPRESENTAÇÕES COMERCIAIS E EMPRESARIAIS” (“SAGA”) στην Βραζιλία για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην “Intralot do Brasil Comércio de Equipamentos e Programas de Computador LTDA” (“Intralοt do Brasil”), που αντιπροσωπεύει το 80% του μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα ψήφου της εταιρίας.

Η “SAGA” είναι ο μοναδικός έτερος μέτοχος της “Intralοt do Brasil” συμμετέχοντας με το υπόλοιπο 20%. Η Intralοt θα συνεχίσει να παρέχει τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών στην “Intralοt do Brasil” μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Το συνολικό τίμημα από την πώληση της συμμετοχής ανέρχεται σε Ευρώ 700 χιλιάδες (επτακόσιες χιλιάδες Ευρώ). Η “Intralοt do Brasil” συνεισέφερε 0,5% στα συνολικά ενοποιημένα Κέρδη Προ Φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου Intralοt κατά το 2020.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε τυπικές προϋποθέσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές. Η Εταιρία θα επανέλθει με περαιτέρω ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όπως απαιτείται από το ρυθμιστικό πλαίσιο».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 80% της Intralot do Brazil

Η SAGA είναι ο μοναδικός έτερος μέτοχος της “Intralοt do Brasil” συμμετέχοντας με το υπόλοιπο 20%. Η Intralοt θα συνεχίσει να παρέχει τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών στην “Intralοt do Brasil” μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξημένα τα έσοδα και τα κέρδη προ φόρων της Intralot το α΄ τρίμηνο

Τα λειτουργικά έξοδα του Ομίλου κατά το Α’ τρίμηνο του 2021 παρουσιάζονται βελτιωμένα κατά 8,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. «Συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε στρατηγικές αγορές με υψηλότερα περιθώρια» ανέφερε ο κ. Κόκκαλης.