ΓΔ: 879.23 0.27% Τζίρος: 48.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

1st Family Business Conference: Συνέδριο για τις οικογενειακές επιχειρήσεις

Τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις να εξελιχθούν και να επιβιώσουν σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό σύστημα θα συζητηθούν στο 1st FAMILY BUSINESS CONFERENCE - Building Foundations for the future.

Στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 13 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1st FAMILY BUSINESS CONFERENCE - Building Foundations for the future, ένα συνέδριο για τις οικογενειακές επιχειρήσεις. 

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν ένα πολύ δυναμικό κομμάτι της παγκόσμιας και ελληνικής επιχειρηματικότητας. Οι περισσότερες από αυτές σημειώνουν σημαντική ανάπτυξη, συνεισφέρουν τα μέγιστα στην ελληνική οικονομία και λειτουργούν ως πρότυπα για την υγιή επιχειρηματικότητα. Το ζήτημα της εταιρικής διακυβέρνησης, η διαδοχή και ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις.

Στο συνέδριο, θα συζητηθούν οι παραπάνω προκλήσεις με σκοπό να αντιμετωπιστούν και να μπορέσουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις να εξελιχθούν και να επιβιώσουν σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό σύστημα.

Η θεματολογία θα βασιστεί στους εξής τομείς:

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: Οικονομικό περιβάλλον και οικογενειακές επιχειρήσεις
ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ: Οι προκλήσεις της διαδοχής
ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙI: Corporate Governance
ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός μονόδρομος για την επιχειρηματική ανάπτυξη

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥΔΑΠ: Έκτακτη ΓΣ στις 24/12 για επικύρωση της συμφωνίας με το Δημόσιο

Στη συμφωνία καθορίζονται οι όροι ανανέωσης του αποκλειστικού δικαιώματος παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης που χορηγήθηκε στην εταιρεία έως τις 31.12.2040 και οι υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (ΕΥΣ) για 3 έτη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ideal

H έκτακτη Γενική Συνέλευση εξέλεξε νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο με εξαετή θητεία, μέχρι την 01.12.2027 δυνάμενη να παραταθεί αυτοδίκαια μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας.
Agrotikos_Oikos_Spyrou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αγροτικός Οίκος Σπύρου: Άνοδος σε πωλήσεις και κέρδη εννεαμήνου

Οι πωλήσεις της εταιρείας για το εννεάμηνο του 2021 ανήλθαν σε 10.802.110 ευρώ έναντι 10.399.785 ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο για το 2020, ενώ για το γ' τρίμηνο του 2021 σε 2.367.848 έναντι 2.096.150 για την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Αστικά Ακίνητα: Πτώση εσόδων και κερδοφορίας για το εννεάμηνο

Η ρευστότητα της εταιρείας και των θυγατρικών της παρέμεινε υψηλή και στο γ' τρίμηνο του 2021 και δεν επηρεάστηκε σημαντικά, αφενός λόγω της θετικής ροής των εσόδων από παροχή υπηρεσιών, αφετέρου λόγω της φερεγγυότητας των πελατών της, όπως αναφέρει ανακοίνωση.
ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αφοί Κορδέλλου: Αύξηση των πωλήσεων κατά 56,4% στο εννεάμηνο 2021

Η λειτουργική κερδοφορία (ΕΒΙΤ) διατήρησε την αυξητική της τάση κατά το γ' τρίμηνο, παρουσιάζοντας περαιτέρω άνοδο κατά 1.008 χιλ. ευρώ, με σωρευτικό αποτέλεσμα στο σύνολο του εννεαμήνου 6,2 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

The Banker: Τράπεζα της χρονιάς για την Ελλάδα η Εθνική Τράπεζα

Το περιοδικό The Banker παρέχει, εδώ και 95 χρόνια, πληροφόρηση σχετικά με τις διεθνείς τραπεζικές αγορές και τις κεφαλαιαγορές και θεωρείται θεσμός στον τραπεζικό κλάδο για την αξιολόγηση των τραπεζών σε παγκόσμιο επίπεδο από το 1926.