ΓΔ: 903.68 0.89% Τζίρος: 24.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:34:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Αναβαθμίζει το χαρτοφυλάκιο της ολλανδικής λοταρίας η Intralot

Η Intralot έχει εγκαταστήσει 4.300 τερματικά και ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης δυναμικούς περιεχόμενου επιταχύνοντας τον εκσυγχρονισμό της Nederlandse Loterij.

Την αναβάθμιση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της λοταρίας της Ολλανδίας, με το λανσάρισμα του LotosX, ολοκλήρωσαν η θυγατρική της Intralot στην χώρα Intralot Benelux BV σε συνεργασία με την τοπική λοταρία Nederlandse Loterij. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το LotosX διαχειρίζεται πλέον όλα τα λοταριακά παιχνίδια, τα ξυστά και τα λαχεία, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης της Nederlandse Loterij.

Επιπλέον, η Intralot έχει εγκαταστήσει 4.300 τερματικά τύπου Photon και ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης δυναμικού περιεχομένου για τις οθόνες των σημείων πώλησης, ενισχύοντας τα λοταριακά προϊόντα και το αθλητικό στοίχημα του δικτυού λιανικής της Λοταρίας. Με τα νέα τερματικά Photon, άριστης επίδοσης και αποτελεσματικότητας, η Intralot συμβάλλει στην επιτάχυνση του εκσυγχρονισμού της Nederlandse Loterij.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Nederlandse Loterij για το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης λοταριακής λύσης μας και να την ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη της, που είναι το θεμέλιο της 12-ετούς επιτυχημένης συνεργασίας μας. Είμαστε περήφανοι καθώς συνεχίζουμε να παρέχουμε προηγμένη τεχνολογία στην κορυφαία Λοταρία της Ολλανδίας και να στηρίζουμε την ανάπτυξή και τη συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία».

Ο κ. Bas van de Bunt, Διευθυντής Business Transformation & Strategic Projects της Nederlandse Loterij, δήλωσε: «Τα νέα τερματικά Photon δίνουν την ευκαιρία σε εμάς και τους πράκτορες του δικτύου μας να προσφέρουμε αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού και ενίσχυση του brand του Οργανισμού. Με το LotosX ενσωματώνουμε νέα τεχνολογία που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στο λιανικό δίκτυο».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 80% της Intralot do Brazil

Η SAGA είναι ο μοναδικός έτερος μέτοχος της “Intralοt do Brasil” συμμετέχοντας με το υπόλοιπο 20%. Η Intralοt θα συνεχίσει να παρέχει τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών στην “Intralοt do Brasil” μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξημένα τα έσοδα και τα κέρδη προ φόρων της Intralot το α΄ τρίμηνο

Τα λειτουργικά έξοδα του Ομίλου κατά το Α’ τρίμηνο του 2021 παρουσιάζονται βελτιωμένα κατά 8,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. «Συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε στρατηγικές αγορές με υψηλότερα περιθώρια» ανέφερε ο κ. Κόκκαλης.