ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Αναβαθμίζει το χαρτοφυλάκιο της ολλανδικής λοταρίας η Intralot

Η Intralot έχει εγκαταστήσει 4.300 τερματικά και ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης δυναμικούς περιεχόμενου επιταχύνοντας τον εκσυγχρονισμό της Nederlandse Loterij.

Την αναβάθμιση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της λοταρίας της Ολλανδίας, με το λανσάρισμα του LotosX, ολοκλήρωσαν η θυγατρική της Intralot στην χώρα Intralot Benelux BV σε συνεργασία με την τοπική λοταρία Nederlandse Loterij. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το LotosX διαχειρίζεται πλέον όλα τα λοταριακά παιχνίδια, τα ξυστά και τα λαχεία, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης της Nederlandse Loterij.

Επιπλέον, η Intralot έχει εγκαταστήσει 4.300 τερματικά τύπου Photon και ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης δυναμικού περιεχομένου για τις οθόνες των σημείων πώλησης, ενισχύοντας τα λοταριακά προϊόντα και το αθλητικό στοίχημα του δικτυού λιανικής της Λοταρίας. Με τα νέα τερματικά Photon, άριστης επίδοσης και αποτελεσματικότητας, η Intralot συμβάλλει στην επιτάχυνση του εκσυγχρονισμού της Nederlandse Loterij.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Nederlandse Loterij για το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης λοταριακής λύσης μας και να την ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη της, που είναι το θεμέλιο της 12-ετούς επιτυχημένης συνεργασίας μας. Είμαστε περήφανοι καθώς συνεχίζουμε να παρέχουμε προηγμένη τεχνολογία στην κορυφαία Λοταρία της Ολλανδίας και να στηρίζουμε την ανάπτυξή και τη συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία».

Ο κ. Bas van de Bunt, Διευθυντής Business Transformation & Strategic Projects της Nederlandse Loterij, δήλωσε: «Τα νέα τερματικά Photon δίνουν την ευκαιρία σε εμάς και τους πράκτορες του δικτύου μας να προσφέρουμε αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού και ενίσχυση του brand του Οργανισμού. Με το LotosX ενσωματώνουμε νέα τεχνολογία που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στο λιανικό δίκτυο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιτυχία στην αύξηση της Intralot, το 54,8% κάλυψε η Standard General

Ως σημαντικό ορόσημο του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας χαρακτηρίζει την κάλυψη της ΑΜΚ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intralοt κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Η εταιρεία άντλησε 129,2 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σταθερές πωλήσεις για την Intralot, μείωση ζημιών με «ψαλίδι» εξόδων

Στα 97,7 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις του α' τριμήνου, ενώ η μείωση των λειτουργικών εξόδων επέτρεψε να περιοριστούν κατά 17% οι καθαρές ζημιές. Σ. Κόκκαλης: Η αύξηση κεφαλαίου ανοίγει νέες προοπτικές για την αγορά των ΗΠΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Προχωρά η αύξηση κεφαλαίου, η διοίκηση αποφασίζει τους όρους

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ έως 130 εκατ. ευρώ από την επαναληπτική γενική συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσει τους όρους. Σ. Κόκκαλης: Υπάρχει συμφωνία με ομολογιούχους για τις μετοχές της Intralot Inc.