ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΔΕΗ

Δύο νέοι γενικοί διευθυντές ανέλαβαν καθήκοντα στη ΔΕΗ

Πρόκειται για τον κ. Βασίλη Μέντζο και τον κ. Άγγελο Σπανό, οι οποίοι είναι οι νέοι γενικοί διευθυντές Έργων και Εμπειρίας Πελάτη και Marketing και Προϊόντων αντίστοιχα.

Την ένταξη δύο νέων στελεχών στο δυναμικό της ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Μέντζος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Έργων και Εμπειρίας Πελάτη, ενώ ο κ. Άγγελος Σπανός είναι ο νέος γενικός Διευθυντής Marketing και Προϊόντων.

Η  ΔΕΗ ανακοίνωσε:

  • «την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Έργων και Εμπειρίας Πελάτη  στον κ. Βασίλη Μέντζο. 

Ο κ. Βασίλης Μέντζος είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία στην διοίκηση και διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων. Στην 20ετή πορεία του εργάστηκε σε θέσεις αυξημένης ευθύνης κυρίως σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους (Wind Hellas και Vodafone UK) και ηγήθηκε των έργων ανάπτυξης των δικτύων τους. Από το 2018 ως το 2020 ήταν επικεφαλής του έργου υλοποίησης δικτύου 5G της Vodafone UK στο Λονδίνο.  Μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθυντής Σχεδιασμού και Απόδοσης Εμπορικών Δραστηριοτήτων στη ΔΕΗ.

Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

  • β) την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Marketing και Προϊόντων στον κ. Άγγελο Σπανό.

Ο κ. Άγγελος Σπανός είναι στέλεχος με περισσότερο από 22 χρόνια εμπειρίας στα αντικείμενα του Product Marketing, New Business development, customer experience, project & demand management, budget management and Technology. Ακολούθησε καριέρα σε θέσεις ευθύνης στο εξωτερικό (Vodafone Albania), όπως και στο εσωτερικό (Vodafone Greece), έχοντας διοικητικά καθήκοντα 15 χρόνων και όντας υπεύθυνος για μεγάλα έργα, προϊόντα και διαδικασίες  εταιρικού μετασχηματισμού. Από τον Απρίλιο του 2020 και μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθυντής Marketing & Τιμολογιακής Πολιτικής της ΔΕΗ.

Είναι κάτοχος BSc Φυσικής και MSc Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και ανώτερων πιστοποιήσεων όπως Business Administration από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, PRINCE II project management Practitioner, crisis & change management κλπ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τις κατ΄ αρχήν συμφωνίες με ΔΕΗ και Glencore ανακοίνωσε η Mytilineos

Η σύναψη σύμβασης με τη ΔΕΗ, για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας θα καλύπτει την περίοδο 2021-2023, ενώ η συμφωνία με την Glencore για πώληση αλουμίνας και αλουμινίου θα έχει εκτιμώμενη αξία άνω των 1,5 δισ. δολ.
electric cars-ilektrika-autokinita
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΔΕΗ και Elinoil για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, η ΔΕΗ θα αναλάβει να τοποθετήσει φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων σε αντίστοιχα πρατήρια του δικτύου της ΕΛΙΝΟΙΛ, τμηματικά και ανά επιμέρους φάσεις. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μοιράζει μετοχές φωτοβολταϊκών έργων η ΔΕΗ στις τοπικές κοινωνίες

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κάτοικοι, με αυτόν τον τρόπο, θα συμμετέχουν στην επένδυση. «Δίνουμε την ευκαιρία στους κατοίκους να αποκτήσουν μέρισμα από την προστιθέμενη ωφέλεια που θα δημιουργηθεί» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Στάσσης.