ΓΔ: 2594.52 1.38% Τζίρος: 366.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:37
Φωτο: Όμιλος ΙΑΣΩ

Ιασώ: Στο 92,44% το ποσοστό της OCM και των μετόχων διοίκησης

Τα πρόσωπα που ελέγχονται από την Oaktree Capital Group Holdings GP LLC και τους Λοιπούς Μετόχους, κατέχουν συνολικά 112.921.697 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 92,44% των δικαιωμάτων ψήφου.

Στο 92,44 ανέρχεται πλέον το ποσοστό της OCM Luxembourg Healthcare Greece και των μετόχων διοίκησης στην Ιασώ. Αναλυτικά η εταιρεία ανακοίνωσε:

«Έπειτα από την υποβολή την 06.05.2021 της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από την εταιρία «OCM Luxembourg Healthcare Greece S.a r.l.» (ο «Προτείνων») για την απόκτηση του συνόλου των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της εταιρίας «ΙΑΣΩ» (η «Εταιρία»), που δεν κατέχει ο Προτείνων και τα συντονισμένα με αυτόν πρόσωπα, γνωστοποιούνται τα κατωτέρω:

1. Ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών της Εταιρίας:

Κατά την 18.06.2021, ο Προτείνων απέκτησε 1.562 κοινές, ονομαστικές, μετοχές της Εταιρίας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,00% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Η τιμή απόκτησης των παραπάνω μετοχών ήταν 1,50 Ευρώ ανά μετοχή, ήτοι συνολικά 2.343,00 Ευρώ.

2. Κατόπιν των ανωτέρω αποκτήσεων, ο Προτείνων κατέχει πλέον συνολικά άμεσα 110.179.103 μετοχές.

Αφού ληφθούν υπόψη οι ανωτέρω αποκτήσεις, ο Προτείνων και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, ήτοι: (i) η Oaktree Capital Group Holdings GP LLC, ως πρόσωπο που έχει τον απώτατο έλεγχο του Προτείνοντα, (ii) οι κ.κ. Γεώργιος Σταματίου, Μαρία Σταματίου, Ουρανία Σταματίου, Εμμανουήλ Δουλγεράκης, Τριάδα Δουλγεράκη, Φώτιος Δουλγεράκης, και Παρθενόπη Ξενιτίδου (οι «Λοιποί Μέτοχοι») και (iii) τα πρόσωπα που ελέγχονται από την Oaktree Capital Group Holdings GP LLC και τους Λοιπούς Μετόχους, κατέχουν συνολικά 112.921.697 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 92,44% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νοσοκομείο στην Τουρκία
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: 5.000 νοσηλείες για γαστρεντερίτιδα στο Τοκά, ελέγχεται το νερό

Περίπου 5.000 άνθρωποι στο Τοκάτ της βόρειας Τουρκίας παρουσίασαν γαστρεντερικά συμπτώματα, πιθανώς από μόλυνση νερού. 70 νοσηλεύτηκαν, 40 πήραν εξιτήριο. Οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι δεν κινδυνεύει καμία ζωή.
Νίκη Κεραμέως στη Βουλή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας - Σε ποιους κλάδους είναι υποχρεωτική

Από σήμερα η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας επεκτείνεται πλήρως σε νοσοκομεία (εκτός γιατρών), τηλεπικοινωνίες, κομμωτήρια, καθαριστήρια και υπηρεσίες καθαρισμού. Η Νίκη Κεραμέως δήλωσε ότι προστατεύει 2,5 εκατ. εργαζόμενους και αυξάνει τη διαφάνεια.
Έκρηξη τη νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση στο Ριάντ: Σε ετοιμότητα οι γιατροί για αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης

Ιατρική πηγή στο Ριάντ αναφέρει ότι οι γιατροί κλήθηκαν εκτάκτως στα νοσοκομεία λόγω σοβαρού συμβάντος, με πολλούς τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση να μεταφέρονται για νοσηλεία στην πρωτεύουσα.
Χαρτονομίσματα των 100 ευρώ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκρηξη χρεών του Δημοσίου προς φορολογούμενους και προμηθευτές τον Αύγουστο

Οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ καθυστέρησαν τις επιστροφές φόρου, ενώ η αύξηση των οφειλών προς προμηθευτές εκτόξευσαν τα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες στα 3,8 δισ. με τα νοσοκομεία να οφείλουν τα περισσότερα και η Κομισιόν να παρεμβαίνει.