ΓΔ: 891.84 1.54% Τζίρος: 23.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Viva Wallet, Fraudio
Πηγή: Viva Wallet

Viva Wallet: Συνεργασία με τη Fraudio για καταπολέμηση της απάτης

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η Fraudio είναι μία AI-driven fintech εταιρία με έδρα το Άμστερνταμ που έχει ως στόχο την πρόληψη της απάτης στις πληρωμές και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Fraudio ανακοίνωσε η Viva Wallet, μέσω της οποίας θα υπάρξει εστίαση στην εξάλειψη της απάτης που αφορά στις πληρωμές και στη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η Fraudio είναι μία AI-driven fintech εταιρία με έδρα το Άμστερνταμ που έχει ως στόχο την πρόληψη της απάτης στις πληρωμές και την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Αυτή η στρατηγική συνεργασία παρέχει στη Viva Wallet ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης της απάτης. Εγγυάται ότι οι πελάτες της Viva Wallet, τόσο από την πλευρά των εμπόρων όσο και από την πλευρά των καρτούχων, έχουν πρόσβαση σε μια πλήρως ασφαλή υποδομή πληρωμών για όλες τις λειτουργίες τους.

«Η Viva Wallet έχει τη δυνατότητα να αφιερώσει τον χρόνο της και τους πόρους της στις βασικές της δραστηριότητες, ενώ η Fraudio αναλαμβάνει την καταπολέμηση της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Παρέχοντας έναν ευέλικτο συνδυασμό αυτοματισμού και λεπτομερούς reporting, η Fraudio δίνει στην ομάδα της Viva Wallet μεγαλύτερη ευελιξία στη διαδικασία λήψης αποφάσεων όσον αφορά την απάτη και το AML. Ο στόχος είναι να βοηθήσει τη Viva Wallet να προετοιμάσει τις λειτουργίες της για τη μεγάλη ανάπτυξη των επόμενων χρόνων.

Με έδρα την Ολλανδία, η Fraudio ανέπτυξε την επόμενη γενιά ανίχνευσης απάτης & AML με την τεχνολογία AI. Το AI Machine learning είναι ιδανικό για τον εντοπισμό απάτης, καθώς είναι ακριβές, γρήγορο και πολύ αποτελεσματικό - επιπλέον, μαθαίνει και εξελίσσεται αυτόματα. Ο κεντρικός εγκέφαλος AI της Fraudio εκπαιδεύεται σε δισεκατομμύρια συναλλαγές και συνεχίζει να αναπτύσσεται καθημερινά», επισημαίνεται ακόμη.

«Η στενή συνεργασία με τη Viva Wallet μας έχει εμπνεύσει με πολλούς τρόπους μέχρι στιγμής. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι το όραμα της εταιρείας είναι τόσο σαφές , που μπορείτε να το αντιληφθείτε αν έρθετε σε επαφή με οποιονδήποτε από τις ομάδες τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε μια εταιρεία που, πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι ήδη και θα γίνει ακόμα περισσότερο κυρίαρχος παίκτης στο χώρο της αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο σκοπεύει να βρεθεί», πρόσθεσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Fraudio, João Moura.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη Viva Wallet η υλοποίηση της «Κάρτας Ελευθερίας» των 150 ευρώ

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να λάβουν την επιβράβευση των 150 ευρώ θα ανοίξει από τις 20 Ιουλίου σύμφωνα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία Viva Wallet και της πλατφόρμας PrestaShop

Με το Viva Wallet module ο πελάτης ενός e-shop θα μπορεί να έχει μια πλήρη ψηφιακή εμπειρία προσαρμοσμένη στην τοποθεσία που βρίσκεται και βάσει των προτιμήσεων που έχει δείξει από προηγούμενες συναλλαγές.