ΓΔ: 879.23 0.27% Τζίρος: 48.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτό: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Ποιοι είναι υποψήφιοι για το ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Όπως αναφέρει η τράπεζα οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο διοικητικό της συμβούλιο.

Τους υποψήφιους για το νέο διοικητικό της συμβούλιο ανακοίνωσε η Τράπεζα Ηπείρου, με τις εκλογές για αυτό να πραγματοπιοιούνται στις 10 και 11 Ιουλίου στον χώρο του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου Du Lac για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, ενώ για τις υπόλοιπες Περιφερειακές ενότητες η ψηφοφόρια θα γίνει στις 11 Ιουλίου στα καταστήματα της τράπεζας. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανακοινώνει τους υποψηφίους για την ανάδειξη των πέντε αιρετών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ενός μέλους για τη θέση υπευθύνου προσώπου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. και αναπληρωματικά αυτού. 

Η διενέργεια των εκλογών για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της Τράπεζας έχει προγραμματιστεί για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, στον χώρο του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου Du Lac, από τις 09:00 έως τις 17:00. Στις λοιπές Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου (Άρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας), οι εκλογές θα υλοποιηθούν την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 από τις 09:00 έως τις 17:00, στον χώρο των καταστημάτων της Τράπεζας.

Σύμφωνα με την 111/22.6.2021 απόφαση του Δ.Σ., αναδείχτηκαν οι ακόλουθοι υποψήφιοι: Για τη θέση των πέντε αιρετών τακτικών μελών και αναπληρωματικών αυτών:

 • Ζωνίδης Κωνσταντίνος του Πέτρου, συνταξιούχος έμπορος
 • Κολιός Βασίλειος του Δημητρίου, οικονομολόγος
 • Κυριάκης Σπυρίδων του Γεωργίου, επιχειρηματίας - μηχανικός Η/Υ
 • Μαρτσέκης Βασίλειος του Θεόφιλου, έμπορος
 • Παπαδογιάννης Χρίστος του Παναγιώτη, πολιτικός μηχανικός 
 • Παπαδόπουλος Ιωάννης του Νικολάου, μηχανολόγος μηχανικός - ιδιωτικός υπάλληλος 
 • Στεργιούλης Γεώργιος του Παναγιώτη, φυσικός – οικονομολόγος 
 • Χήτας Παύλος, ιδιωτικός υπάλληλος

Για την εκλογή των παραπάνω τακτικών μελών, ο ψηφοφόρος θέτει μέχρι τρείς (3) σταυρούς προτίμησης.

Για τη θέση του αιρετού υπευθύνου προσώπου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. και αναπληρωματικών αυτού, αναδείχτηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι: 

 • Σερμέας Κωνσταντίνος του Γεωργίου, οικονομολόγος
 • Τρομπούκης Χρήστος του Ευθυμίου, οικονομολόγος – τραπεζικός 
 • Τσουκανέλης Βασίλειος του Παναγιώτη, οικονομολόγος - τραπεζικός 

Για την εκλογή της θέσης του υπευθύνου προσώπου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ, ο ψηφοφόρος θέτει έναν (1) σταυρό προτίμησης. Για τα μέλη που θα προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία, υπενθυμίζεται ότι κάθε συνεταιριστική μερίδα αντιστοιχεί σε μία ψήφο, ενώ όσα μέλη κατέχουν άνω των είκοσι συνεταιριστικών μερίδων, μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου και με εξουσιοδότηση σε μέλος της Τράπεζας. Οι εξουσιοδοτήσεις διατίθενται στα καταστήματα της Τράπεζας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.epirusbank.com».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ