ΓΔ: 886.72 -0.85% Τζίρος: 91.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Τιταν

Τιτάν: Πώς διαμορφώνονται τα ποσοστά των βασικών μετόχων του ομίλου

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η εταιρεία ΕΔΥΒΕΜ υπερέβη παθητικά το όριο του 15% του μετοχικού κεφαλαίου και το επενδυτικό κεφάλαιο Trust Neptune το όριο του 5%.

Την ακριβή διαμόρφωση των ποσοστών που διαθέτουν οι μέτοχοί της, μετά την ακύρωση μετοχών, δημοσιοποίησε, μέσω χρηματιστηριακής της ανακοίνωσης η εταιρεία Tιτάν

Σε αυτήν αναφέρει ότι «η Titan Cement International SA (εισηγμένη στα χρηματιστήρια Euronext Brussels, Χρηματιστήριο Αθηνών και Euronext Paris, με το σύμβολο «TITC») ανακοινώνει ότι μετά την ακύρωση 4.122.393 ιδίων μετοχών και τη σχετική ανακοίνωση της 22ας Ιουνίου 2021 για αλλαγή του παρονομαστή, έλαβε γνωστοποιήσεις μεταβολής σημαντικών συμμετοχών.

Μεταξύ άλλων, η εταιρία έλαβε γνωστοποίηση διαφάνειας με ημερομηνία 24 Ιουνίου 2021 στην οποία αναφέρεται ότι στις 22 Ιουνίου 2021 η ΕΔΥΒΕΜ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ) υπερέβη παθητικά το όριο του 15% και το Trust Neptune που ενεργεί στο όνομα του Λεωνίδα Κανελλόπουλου υπερέβη παθητικά το όριο του 5%.

Το ποσοστό που κατέχουν τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα δεν υπερέβη παθητικά ποσοστό που συνιστά πολλαπλάσιο του 5% και ανέρχεται σε 37,03%».

Titan

 

Η διάρθρωση των ποσοστών των βασικών μετόχων της Titan

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Άλμα κερδών 158% μετά τη μείωση εξόδων για τόκους

Στα 142,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα EBITDA, με τα καθαρά κέρδη να υπερδιπλασιάζονται και να φθάνουν στα 58 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο του 2021. Ενισχυμένη η δραστηριότητα του ομίλου στις περισσότερες περιοχές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Στόχος η μείωση εκπομπών CO2 κατά 35% έως το 2030

Ο όμιλος έχει θέσει 20 στόχους οι οποίοι εστιάζουν σε τέσσερις πυλώνες που έχουν καθοριστεί ως ουσιώδεις και διέπονται από τις αρχές καλής διακυβέρνησης, διαφάνειας και επιχειρηματικής ηθικής.