ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Nikas

Νίκας: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση μετοχών της Givenrise Investments

Η μεταβίβαση μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας Givenrise Investments Limited δεν προκάλεσε κάποια μεταβολή στο συνολικό αριθμό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στη Νίκας.

Στην πώληση και μεταβίβαση στην Chipita Holdings Limited του μετοχικού κεφαλαίου της Givenrise Investments Limited, που περιλαμβάνει 4.700 κοινές μετοχές, με ονομαστική αξία  1,00 η κάθε μια, προχώρησε η Chipita Participations Limited, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νίκας

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νίκας:

«Η Εταιρία με επωνυμία «Π.Γ. Νίκας Α.Β.Ε.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία», «Εκδότρια»), γνωστοποιεί στο κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης την οποία έλαβε από τις εταιρείες «Competrol Establishment» και «Chipita Participations Limited», τα εξής:

Η εταιρία με επωνυμία «Chipita Participations Limited», μια εταιρεία που ιδρύθηκε σύμφωνα με το κυπριακό δίκαιο, η οποία ελέγχεται σε απώτατο επίπεδο από την εταιρεία «Competrol Establishment», στις 25/06/2021, πώλησε και μεταβίβασε στην εταιρεία με την επωνυμία «Chipita Holdings Limited», η οποία ομοίως ελέγχεται σε απώτατο επίπεδο από την εταιρεία «Competrol Establishment», ολόκληρο το εκδοθέν μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με την επωνυμία «Givenrise Investments Limited», που περιλαμβάνει 4.700 κοινές μετοχές, με ονομαστική αξία €1,00 η κάθε μια, και συνεπώς η «Chipita Holdings Limited» κατέστη μέτοχος κατά 100% της «Givenrise Investments Limited».

Η εν λόγω μεταβίβαση μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας «Givenrise Investments Limited» δεν προκάλεσε κάποια μεταβολή στο συνολικό αριθμό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία «Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.», η οποία ελέγχεται εμμέσως από την εταιρεία «Competrol Establishment».

Επιπλέον, σημειώνεται ότι, η εταιρεία «Competrol Establishment» κατέχει το 93,36% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας μέσω της εταιρίας «Givenrise Investments Limited».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΝΙΚΑΣ: Επιστροφή σε κερδοφόρα πορεία με αυξημένα EBITDA κατά 1,6 εκατ.

Στα ίδια επίπεδα παρέμειναν οι πωλήσεις της ΝΙΚΑΣ το α' εξάμηνο του 2021, σημειώνοντας ωστόσο σημαντική αύξηση του περιθωρίου κέρδους εξαιτίας των πωλήσεων σε κανάλια υψηλότερης κερδοφορίας καθώς και στην αποκλιμάκωση των τιμών αγοράς των Α’ Υλών.