ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Info Quest

Η Uni Systems ιδρύει νέα επιχειρηματική οντότητα στη Βαρκελώνη

Την περαιτέρω εδραίωσή της στην ευρωπαϊκή αγορά και τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της έκανε γνωστά η Uni Systems, ανακοινώνοντας ότι ιδρύει νέο παράρτημά της στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη.

Η Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, ανακοίνωσε την ίδρυση νέας επιχειρηματικής οντότητας στη Βαρκελώνη, με σκοπό να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την ίδρυση της νέας οντότητας ενισχύεται το πολυετές αναπτυξιακό σχέδιο της Uni Systems που περιλαμβάνει την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μέσω μιας συνεπούς στρατηγικής. Η επιτυχής προσέγγιση της εταιρείας σε ό,τι αφορά τις διεθνείς δραστηριότητές της που κατά το 2020 συνέβαλαν στα συνολικά έσοδα της εταιρείας με περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ, έχει οδηγήσει σε ένα Σύνθετο Ρυθμό Ετήσιας Ανάπτυξης (CAGR) άνω του 20% τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η ίδρυση της επιχειρηματικής οντότητας στην Ισπανία που έρχεται ως συνέχεια μιας κερδοφόρας χρονιάς αναμένεται να φέρει τη Uni Systems πιο κοντά στους πελάτες της και να καλλιεργήσει υφιστάμενες σχέσεις και συνεργασίες με τα θεσμικά όργανα και τις επιχειρήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Γιάννης Λουμάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems, δήλωσε «Πιστεύουμε βαθιά στην τεράστια δυναμική και την καινοτόμο φύση της πληροφορικής, ειδικά μέσα σε ένα ευρωπαϊκό επιχειρηματικό πλαίσιο σταθερότητας και διαφάνειας που ορίζεται από μία πολύ συγκεκριμένη ψηφιακή ατζέντα και στρατηγική. Η Ευρώπη είναι μια δυναμική αγορά απεριόριστων δυνατοτήτων που ενθαρρύνει τις επενδύσεις και επιτρέπει ψηφιακές πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς. Καθώς οδεύουμε προς νέες προκλήσεις, καλωσορίζουμε θερμά αυτό το νέο ορόσημο στη μεγάλη ιστορία των επιτευγμάτων μας.» Το γραφείο στη Βαρκελώνη αποτελεί την πέμπτη επιχειρηματική οντότητα που ιδρύεται από τη Uni Systems στην Ευρώπη ακολουθώντας αυτές στις Βρυξέλλες, το Βουκουρέστι, το Λουξεμβούργο και το Μιλάνο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Άνοδος 39,9% των πωλήσεων 9μήνου, πενταπλασιασμός καθαρών κερδών

Στο εννεάμηνο του 2021 ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης της συμμετοχής του ομίλου στην Cardlink, η οποία απέφερε έκτακτα κεφαλαιακά κέρδη 85 εκατ. στη μητρική εταιρεία και 75,8 εκατ. στον όμιλο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest Holdings: Αποκτά το 60% της Intelli Solutions για 3,8 εκατ. ευρώ

O Γιάννης Λουμάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems είπε ότι «Η επισφράγιση της στρατηγικής συνεργασίας μας με τη συμμετοχή μας στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε περαιτέρω τις συνέργειες μεταξύ των ομάδων μας».