ΓΔ: 886.72 -0.85% Τζίρος: 91.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
CITYZEN
Πηγή: Cityzen

Ένα νέο parking στον Δήμο Συκεών δημιούργησε η εταιρεία CityZen

Συνολικής χωρητικότητας 81 θέσεων αυτοκινήτων, στην περιοχή Αγ. Δημήτριος, ο χώρος παρέμενε εκτός λειτουργίας τα τελευταία δύο χρόνια, - πράγμα που επιβάρυνε την κυκλοφοριακή φόρτιση της περιοχής.

Έως το τέλος Ιουλίου, παραδίδεται στο οδηγητικό κοινό της Θεσσαλονίκης το νέο σημείο στάθμευσης της Cityzen, της μεγαλύτερης εταιρείας σταθμών parking στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Συνολικής χωρητικότητας 81 θέσεων αυτοκινήτων, στην περιοχή Αγ. Δημήτριος, ο χώρος παρέμενε εκτός λειτουργίας τα τελευταία δύο χρόνια, - πράγμα που επιβάρυνε την κυκλοφοριακή φόρτιση της περιοχής. Τώρα, – κάτω από τη διαχείριση και τον κορυφαίο εξοπλισμό της Cityzen, ο χώρος αναβαθμίζεται, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής προς εξυπηρέτηση του κοινού, κάνοντας την ευκολία και ασφάλεια του “touchless parking” γεγονός.

Συγκεκριμένα, η Cityzen, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του leader στην παγκόσμια αγορά συστημάτων στάθμευσης Designa, τοποθέτησε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας λειτουργίες όμοιες με τα πλέον υψηλών απαιτήσεων ομοειδή έργα της, όπως ενδεικτικά στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο Αεροδρόμιο Χανίων, στα ξενοδοχεία Hilton, President, Intercontinental, ή στα Δικαστήρια Ευελπίδων και στον Πύργο Αθηνών.

Με τον τρόπο αυτό, η περιοχή αποκτά ένα parking ανέπαφων διαδικασιών, 24ωρης εποπτείας από το σύγχρονο και πρωτοποριακό Κέντρο Ελέγχου της Cityzen, προσβάσιμο από ΑμΕΑ, προς εξυπηρέτηση τόσο των μόνιμων κατοίκων - όσο και των διερχόμενων οδηγών.

Ουσιαστικό εργαλείο μετάβασης στην νέα εμπειρία parking που παρέχει η Cityzen αποτελεί - η μοναδική στην Ελληνική αγορά εφαρμογή έξυπνων κινητών τηλεφώνων - Cityzen app, μέσω του οποίου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προκράτησης και πληρωμής θέσης ανέπαφα μέσα από το κινητό τους. Παράλληλα, η χρήση του συνεπάγεται ειδικές τιμές και 30% έκπτωση για πλύσιμο ή βιολογικό καθαρισμό του οχήματος, ή έκπτωση 20% επί του κόστους parking, αλλά και κουπόνια συνεργαζόμενων εταιρειών, όπως COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στους σταθμούς Cityzen που είναι διαθέσιμη η κάθε υπηρεσία.
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

autohellas-hertz-escooters
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Autohellas: Καλεί τους μετόχους να αποφασίσουν για αύξηση κεφαλαίου

Οι μέτοχοι της Autohellas καλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Ποια είναι τα θέματα της ημερησίας διάταξης.
autohellas-hertz-escooters
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Autohellas Hertz διευρύνει τον ηλεκτροκίνητο στόλο της

Η εταιρεία ενισχύει τον στόλο της με τη νέα κατηγορία οχημάτων, τα ηλεκτρικά scooters εξασφαλίζοντας μηδενικές εκπομπές ρύπων και απαντώντας στη ζήτηση των καταναλωτών για πιο «πράσινες» μετακινήσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Ανταγωνισμού: Αβάσιμες οι καταγγελίες κατά Aiglon και Citroën

Η απόφαση θα ληφθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ η αρχική εισήγηση δεν είναι δεσμευτική, καθώς η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα αποφασίσει συνεκτιμώντας τα δεδομένα της διαδικασίας και τις απόψεις των μερών