ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:20:56 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
OLP, Perama, naupigoepiskeuastiki - zwni

ΟΛΠ: Συνάντηση Captain Weng Lin με τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν τα σχέδια και η στρατηγική που θα εφαρμοστούν το προσεχές διάστημα για την περαιτέρω ανάπτυξη στο Λιμάνι Πειραιά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της ΟΛΠ Α.Ε. στον Πειραιά, του Captain Weng Lin, αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε. και του πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Νakayama Yasunori. Ο πρέσβης συνοδευόταν από τους κκ.Taku Aramaki και Hidetoshi Watanabe, καθώς και εκπροσώπους γνωστών ιαπωνικών επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν κυρίως οι σημαντικές επενδύσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί στο Λιμάνι Πειραιά και οι οποίες το έχουν μετατρέψει σε ένα από τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά λιμάνια. Παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός και η στρατηγική που θα ακολουθηθεί για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του λιμένος για το επόμενο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε και η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Λιμένα.

Ο Captain Weng Lin, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε, μετά το τέλος της συνάντησης και αφού ευχαρίστησε τον Ιάπωνα Πρέσβη αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και τη μεγάλη σημασία που έχουν οι συναντήσεις αυτές με το Λιμάνι του Πειραιά, το οποίο ήδη παίζει σπουδαίο ρόλο σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενώσεις και φορείς ζητούν την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά και άλλοι φορείς έχουν ήδη ξεκινήσει ενέργειες για να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την αποκατάσταση της κατάστασης και την αποφυγή των αρνητικών επιπτώσεων στην οικονομία και αγορά.