ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Εκλέχτηκε το νέο εξαμελές διοικητικό συμβούλιο της Δομικής Κρήτης

Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου της Δομικής Κρήτης, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας, είναι πενταετής και τα νέα ανεξάρτητα μέλη είναι οι Δροσανάκης Γεώργιος και Παπαδοπούλου Λυδία.

Στην έκτατη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Δομικής Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου, εκλέχτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, αποτελούμενο από έξι μέλη. Ύστερα από μυστική ψηφοφορία η Γενική Συνέλευση με απόλυτη πλειοψηφία των παρισταμένων και εκπροσωπούμενων μετοχών, εξέλεξε τα εξής μέλη:

  • Συνατσάκη Γεώργιο του Μιχαήλ
  • Λεμονάκη Ιωάννη του Ηλία
  • Χατζαντωνάκη Γεώργιο του Αντωνίου
  • Χατζηαδάμ Στέφανο του Γεωργίου
  • Παπαδοπούλου Λυδία του Γαβριήλ
  • Δροσανάκης Γεώργιος του Ζαχαρία

Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου της Δομικής Κρήτης, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας, είναι πενταετής και παρατείνεται μέχρι την τακτική Γενική Συνέλευση του έτους εξόδου του, η οποία δεν μπορεί να υπερβεί την εξαετία. Καθορίζει ως ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους κ.κ. Δροσανάκη Γεώργιο του Ζαχαρία και Παπαδοπούλου Λυδία του Γαβριήλ, αφού διαπίστωσε ότι πληρούνται τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις ανεξαρτησίας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ίντεργουντ Ξυλεμπορία: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 12,7 εκατ. ευρώ

Η επαναληπτική Γ.Σ. ενέκρινε την παροχή εξουσίας στο ΔΣ της εταιρείας για λήψη απόφασης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της και περιορισμού ή αποκλεισμού του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Δυνατότητα προνομιακής συμμετοχής των παλαιών μετόχων στην ΑΜΚ

Η προνομιακή κατανομή των υφιστάμενων μετόχων αναμένεται να αποφασιστεί από το ΔΣ και θα ισχύει τόσο για τους μη ειδικούς όσο και για τους ειδικούς επενδυτές που θα συμμετάσχουν στο book building στην Ελλάδα.