ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Alpha Bank
Πηγή: Alpha Bank

Υποχρεωτική επίδειξη εμβολιασμού ζητούν οι υπάλληλοι της Alpha Bank

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Alpha Bank καλεί όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα να το κάνουν και να αποστείλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Την αναγκαιότητα των εμβολιασμών τονίζει ο σύλλογος υπαλλήλων της Alpha Bank που έκανε υποχρεωτική την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, αναφέροντας πως όσοι εργαζόμενοι δεν διαθέτουν το πιστοποιητικό θα πρέπει να διενεργούν διαγνωστικούς ελέγχους.

Στην ανακοίνωση των υπαλλήλων της Alpha Bank αναφέρεται επίσης πως ήδη έχουν αποσταλεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Η επιστολή που εστάλη στους υπαλλήλους γράφει τα ακόλουθα:

«Συνάδελφοι,

Η Διεύθυνση Ανθρωπίνου δυναμικού της Alpha Bank προχώρησε με ανακοίνωση της, προς όλο το προσωπικό, στην υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Η ενέργεια αυτή υπαγορεύεται από τον Ν.4820/21 (ΦΕΚ 130/23.7.2021), είναι σύννομη, ορθή και υποχρεωτική για να γνωρίζει η κάθε υπηρεσία ότι οι συνάδελφοι που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης θα πρέπει να διενεργούν διαγνωστικούς ελέγχους (self test, rapid test, PCR).

Στην πρόσκληση της Τράπεζας πρώτος ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος αποστέλλοντας τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στην υποχρέωση αυτή όπως επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν.

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ-ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου από την Alpha Bank, τι περιλαμβάνει

Μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα έχει διάρκεια το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Alpha Bank. Στις 150.000 ευρώ το ανώτατο όριο αποζημίωσης. Στους 6.000 θα φτάσουν οι εργαζόμενοι της τράπεζας μετά το τέλος του προγράμματος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Μεγάλη ζήτηση για την ομολογιακή έκδοση, στο 2,625% το επιτόκιο

Χαρακτηριστικό της μεγάλης ζήτησης ήταν πως η κάλυψη του βιβλίου προσφορών έφτασε τη 1,5 φορά, μέσα σε μόλις 1 ώρα από το άνοιγμα του, ενώ η τελική ζήτηση ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ. Η απόδοση του ομολόγου διαμορφώθηκε στο 2,625%.