ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Intracom

Intracom Telecom: Υπογραφή σύμβασης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σε συμφωνία με μεγάλο ναυτικό κέντρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήρθε η Intracom Telecom, προκειμένου να συνδέσει την πλατφόρμα StreetNode, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε.

H Ιntracom Telecom ανακοίνωσε τη διάθεση της πλατφόρμας ραδιοσυστημάτων αυτόματης ευθυγράμμισης Ethernet, StreetNod, στο Saqr Port, ένα σημαντικό λιμάνι διακίνησης μη συσκευασμένων φορτίων στα Η.Α.Ε./Μέση Ανατολή, προκειμένου να διασφαλίσει την ασύρματη υποδομή και να παρέχει αποτελεσματική συνδεσιμότητα.

Η διάθεση της λύσης πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας Bifold Technologies, με έδρα τα Η.Α.Ε.

Το έργο του σχεδιασμού και της κατασκευής ασύρματης υποδομής για το Saqr Port ανατέθηκε στις δύο εταιρείες προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω οι επιχειρησιακές δυνατότητες του λιμένα.

Ο κ. Ranjan Mazumder, διευθυντής πωλήσεων της Bifold Technologies, σχολίασε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με την Ιntracom Telecom και διαθέτουμε το StreetNode για την παροχή αξιόπιστης συνδεσιμότητας, η οποία μπορεί και υποστηρίζει το ήσυχο υπαίθριο περιβάλλον της βιομηχανίας μεταφορών πρώτων υλών. Πράγματι, με τη βοήθεια της Ιntracom Telecom ο πελάτης μας έμεινε πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που υλοποιήσαμε το έργο».

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Ιntracom Telecom, επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποδεικνύει την ικανότητα της Ιntracom Telecom να προσφέρει λύσεις για τη βιομηχανία μεταφορών και διαμετακόμισης, και πιο συγκεκριμένα για τη δικτύωση και επιτήρηση των λιμενικών εγκαταστάσεων, καθώς και την επιτήρηση της αποθήκης εμπορευμάτων. Η συνεργασία μας με την Bifold Technologies ήταν απόλυτα επιτυχημένη καταφέρνοντας να παραδώσουμε ένα πλήρες PoC, όταν άλλοι προμηθευτές και τεχνολογίες δεν μπορούσαν».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανάληψη έργου «Έξυπνων Πόλεων» στο Βελιγράδι από την Intracom Telecom

Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την παροχή «έξυπνων» υπηρεσιών, η πόλη του Βελιγραδίου αναζήτησε λύσεις για την παρακολούθηση και τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom Telecom: Συνεργασία με την αστυνομία της Β. Ιρλανδίας

Σε συμφωνία με την αστυνομική υπηρεσία της Βορείου Ιρλανδίας για την αναβάθμιση του ασύρματου ιδιωτικού δικτύου της ήρθε η Intracom Telecom, μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Westica Communications.