ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Blanchard Greece

Η ελληνική ομάδα της Blanchard στο Blanchard Summit στην Καλιφόρνια

Η ομάδα της Blanchard Greece & Cyprus με επικεφαλής τους Σπύρο Παολινέλη και Αντώνη Δημητρίου, Partners της εταιρείας πήρε μέρος στο Blanchard Summit 2019 στο Σαν Ντιέγκο.

Στο Blanchard Summit 2019 και στο Global Partners Conference 2019 της The Ken Blanchard Companies, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο San Diego, συμμετείχε η ομάδα της Blanchard Greece & Cyprus με επικεφαλής τους Σπύρο Παολινέλη και Αντώνη Δημητρίου, Partners της εταιρείας.

Το Blanchard Summit πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο San Diego στην Καλιφόρνια, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της Blanchard®, παγκόσμιο ηγέτη στην εκπαίδευση για ανάπτυξη ηγεσίας, να ακούσουν κορυφαίους ομιλητές σε θέματα ηγεσίας, να μάθουν από τις ιστορίες επιτυχίας με τα προγράμματα Blanchard®, που επιλεγμένοι πελάτες παρουσιάζουν και να ενημερωθούν για τις τάσεις σε θέματα ηγεσίας και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού.

Το φετινό Summit επικεντρώθηκε σε θέματα όπως το Servant Leadership, το Return on Investment (ROI) της εκπαίδευσης, το καινοτόμο πρόγραμμα Self-Leadership for Kids - ανάπτυξη ηγετών του μέλλοντος από το σχολείο. Ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τις ιστορίες επιτυχίας:

  • Της αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan με το πρόγραμμα (Situation Leadership® II), με το οποίο μέτρησαν χρηματική απόδοση της επένδυσης στην εκπαίδευση 452%!
  • Της Tower Health Medical Group με το βραβευμένο πρόγραμμα για ανάπτυξη αφοσιωμένων πελατών Legendary Service.

Το Global Partners Conference γίνεται κάθε χρόνο και δίνει την ευκαιρία στους Global Partners να ενημερωθούν για εξελίξεις και νέα προγράμματα και να ανταλλάξουν ιδέες και βέλτιστες πρακτικές. Το Conference του 2020 θα οργανωθεί στην Αθήνα από την Blanchard Greece & Cyprus.

Αναφερόμενος στο συνέδριο, ο Σπύρος Παολινέλης, Partner της Blanchard Greece & Cyprus, δήλωσε, «Ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα του φετινού συνεδρίου αφορά στην απόδοση της εκπαίδευσης στην επένδυση, η οποία μετριέται. Είναι ευκαιρία λοιπόν να μετατρέψουμε την εκπαίδευση από κέντρο κόστους, σε κέντρο κέρδους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, νοιώθω πολύ περήφανος, που τόσοι πελάτες από διαφορετικά μέρη του κόσμου και διαφορετικές βιομηχανίες, έρχονται να μοιραστούν μαζί μας τις επιτυχίες, που είχαν με τα προγράμματα της Blanchard. Το 2020 το Blanchard Summit θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και εγώ και η ομάδα μου ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε τους πελάτες και τα στελέχη της Blanchard από όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο του Global Partners Conference 2019, η Blanchard Greece Cyprus βραβεύτηκε για την ανάπτυξη της ομάδας πωλήσεων το 2019 και η Blanchard Pakistan, θυγατρική της Blanchard Cyprus, για την αύξηση πωλήσεων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

PeopleCert: Σχεδόν τέσσερις φορές υπερκαλύφθηκε το ομόλογο που εξέδωσε

Η PeopleCert ολοκλήρωσε και τυπικά την εξαγορά της βρετανικής κοινοπραξίας Axelos έναντι 450 εκατ. ευρώ. Τα 300 εκατ. ευρώ για την εξαγορά προήλθαν από την έκδοση του ομολόγου και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από ίδια κεφάλαια της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει την ψηφιακή μετάβαση μαθητών και εκπαιδευτικών

Το πρόγραμμα στοχεύει αρχικά σε 30 σχολεία, με απώτερο στόχο το σταδιακό ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε 270 σχολεία, περίπου το 10% των σχολείων της χώρας.