ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συνεργασία Interamerican με Prosperty στην ασφάλιση κατοικίας

Η online πλατφόρμα της Prosperty θα συνδυαστεί με την Anytime που παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης κατοικίας. Ποια είναι τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα που προσφέρουν.

Διαμορφώνοντας πρωτοποριακά τις εξελίξεις στην απευθείας ασφάλιση, η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με την Prosperty, την ψηφιακή εταιρεία προώθησης και διαχείρισης ακινήτων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις ασφάλισης κατοικίας.

Η online πλατφόρμα της Prosperty επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας της διαδικασίας ενοικίασης ακινήτων με ψηφιακό και σύγχρονο τρόπο, κάνοντάς την εύκολη, γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή. H Anytime παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης Κατοικίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες ιδιοκτητών και ενοικιαστών της Prosperty.

Η αγοραπωλησία και η ενοικίαση ενός ακινήτου αποτελούν μια σημαντική απόφαση, που συνήθως απαιτεί επένδυση προσωπικού χρόνου. Η συγκεκριμένη διαδικασία μέχρι σήμερα ήταν στις περισσότερες περιπτώσεις δαπανηρή, περιπλοκή και αγχωτική, ενώ οδηγούσε σε αμφισβητήσιμα τελικά αποτελέσματα. Στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, όμως, αυτός ο παραδοσιακός τρόπος αναζήτησης ακινήτου δεν έχει πλέον θέση.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα προσφέρουν:

  • Ασφάλιση Κατοικίας: εξασφαλίζεται το κτήριο, το περιεχόμενο ή και τα δύο μαζί, με πλήθος καλύψεων για κάθε κίνδυνο (π.χ. σεισμό, διαρροή σωληνώσεων, κλοπή κ.ά.) για ό,τι κι αν συμβεί.
  • Νομική προστασία οικογενειάρχη και εκμισθωτή: καλύπτονται οι δικαστικές ή εξωδικαστικές δαπάνες σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο σπίτι που κατοικούν οι ασφαλισμένοι ή το εκμισθώνουν σε τρίτο.
  • Απώλεια Μισθωμάτων: αποζημιώνεται η απώλεια ενοικίων σε περίπτωση έξωσης του ενοικιαστή από το ακίνητο. Καλύπτονται ενοίκια τριών μηνών για το διάστημα αναζήτησης νέου ενοικιαστή.

Στην εποχή των μεγαλύτερων τεχνολογικών προκλήσεων η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, καινοτομεί για ακόμη μία φορά αναπτύσσοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές συνεργασίες, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Interamerican: Πτώση 11,8% σε αποζημιώσεις και πληρωμές το α' εξάμηνο

Οι καταβολές σημείωσαν μείωση, κυρίως λόγω της μείωσης των αποζημιώσεων για περιουσιακά στοιχεία (κατοικίες και επιχειρήσεις, οχήματα). Κατά μέσο όρο, ημερησίως η εταιρεία πλήρωνε 610 χιλ. ευρώ σε 1.000 περίπου πελάτες της και δικαιούχους.