ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
trapezes-banks
Φώτο: Shutterstock

Ένωση Τραπεζών: Στο πλευρό των πληγέντων της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, οι τράπεζες-μέλη της Ένωσης θα σταθούν στο πλευρό των πληγέντων με μέτρα που θα ανακοινώσει κάθε τράπεζα χωριστά.

Την συμπαράσταση της στους πολίτες και τον επιχειρηματικό κόσμο που επλήγη από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη που άφησε πίσω της περισσότερα από 12.500 στρέμματα καμένης γης, εξέφρασε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών σημειώνοντας πως οι ελληνικές τράπεζες είναι έτοιμες να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «η Ελληνική  Ένωση Τραπεζών εκφράζει την ειλικρινή της συμπαράσταση προς τους συμπολίτες μας και τον επιχειρηματικό κόσμο που δοκιμάζονται από τις ανυπολόγιστες συνέπειες των πυρκαγιών, που έπληξαν ολόκληρη την Επικράτεια και, τα τελευταία 24ώρα, την Αττική.

Οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, όπως έπραξαν και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν και σε ευθυγράμμιση με την Πολιτεία, θα σταθούν με κάθε πρόσφορο μέσο στο πλευρό των πληγέντων με μέτρα που θα ανακοινώσει κάθε τράπεζα χωριστά».

Υπενθυμίζουμε πως όπως ανέφερε πριν λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με μια πρώτη εκτίμηση, 12.500 στρέμματα στη Βαρυμπόμπη έχουν καεί, 76 σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και 18 μερικές, ενώ 27 επιχειρήσεις έχουν σοβαρές ζημιές.  

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

online shopping-agores-ilektroniko emmporio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένωση Τραπεζών: Τι ισχύει για την ασφάλεια πληρωμών στο διαδίκτυο

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών από τον προηγούμενο μήνα έχει τεθεί σε εφαρμογή η ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη, την οποία πραγματοποιούν όλες οι τράπεζες - μέλη της.