ΓΔ: 880.15 0.10% Τζίρος: 1.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:42:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Softone

Στο ΔΣ της Softone, ως ανεξάρτητο μέλος, ο Μάρκος Βερέμης της Upstream

Νέο, ανεξάρτητο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της SoftOne είναι πλέον ο CEO της Upstream Μάρκος Βερέμης, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε.

H SoftOne Technologies, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ανακοίνωσε την ένταξη του Μάρκου Βερέμη, Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας Upstream, στο Διοικητικό της Συμβούλιο, ως ανεξάρτητο μέλος.

Η SoftOne, όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου Olympia, ανοίγει το Διοικητικό της Συμβούλιο σε ανεξάρτητα μέλη, τα οποία μέσα από την ευρεία επιχειρηματική τους αντίληψη, την εμπειρία, τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και την αποδεδειγμένη ακεραιότητά τους θα συνδράμουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο κ. Βερέμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και των πανεπιστημίων του Warwick και της Οξφόρδης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες McCann-Ericsson, Grey Advertising και DDB και το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου, μαζί με τον Αλέξιο Βρατσκίδη, ίδρυσε την εταιρεία τεχνολογίας Upstream Α.Ε., η οποία έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω κινητών συσκευών (m-commerce).

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Softone Technologies διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Πρόεδρος, Ρούμπεν Μπουρλάς

Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Καραγιάννης

Διευθύνων Σύμβουλος, Αντώνιος Κυριαζής

Μέλη:

Ιωακείμ Χαμαμτζόγλου

Ιωάννης Καρατζίκος

Δημήτρης Βαλαχής

Ανανίας Αρενίκης

Μάρκος Βερέμης

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κοινοπραξία διεθνών επενδυτών αποκτά το 45% του Ομίλου Softone

Διεθνής επενδυτικός όμιλος υπό τον Franck Cohen και ο Μάρκος Βερέμης εισάγονται στο μετοχικό κεφάλαιο και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ενώ παραμένουν με τα ίδια ποσοστά, ο Όμιλος Olympia και ο Αντώνης Κυριαζής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SoftOne: Ο Πάνος Μαρτίνης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Πάνος Μαρτίνης, προέρχεται από την UPSTREAM, όπου διετέλεσε επί σειρά ετών οικονομικός διευθυντής. Ο Αντώνης Κυριαζής, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αναλαμβάνει εκτελεστικός πρόεδρος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξαγορά του 100% της SenseOne Technologies από την Space Hellas

Οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει στον χώρο του Internet of Things και η SenseOne IoT Platfom που η ίδια έχει αναπτύξει, έχουν αναγνωριστεί και έχουν βραβευτεί τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος με πολλά βραβεία καινοτομίας στον τομέα του ΙοΤ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entersoft: Aύξηση 50% του τζίρου και 43% της κερδοφορίας στο εννεάμηνο

Τα έσοδα της Entersoft ανήλθαν σε 17,39 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 50%, με το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης των εσόδων να προέρχεται από τις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών, εξαιτίας του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξημένη κατά 74,3% η κερδοφορία της Space Hellas στο εννεάμηνο

Στα 62,4 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο κύκλος εργασιών της Space Hellas στο εννεάμηνο, καθώς επεκτείνονται οι δραστηριότητες της Space Hellas στον τομέα του λογισμικού. Γιατί αναμένει η εταιρεία να συνεχιστεί η θετική πορεία.