ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Palladian

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών βραβεύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στις 27 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η 4η απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στις 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ε.Ε.Α. θα τιμήσει, για 4η φορά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα επιβραβεύσει για μια χρονιά ακόμη την καινοτομία, την εξωστρεφή, τη νεοφυή, αλλά και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, στις οποίες μπορεί και πρέπει να στηριχθεί η επόμενη μέρα της οικονομίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει ως κεντρικός ομιλητής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, καθώς και της επιμελητηριακής και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν, επίσης, ειδικά τιμητικά βραβεία που θα αφορούν στην αριστεία, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, τη στήριξη στους εργαζόμενους και τη συμβολή στην ενίσχυση του επιχειρείν και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου δηλώνει για την εκδήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει καθιερώσει την απονομή αυτών των Βραβείων. Στις 27 Νοεμβρίου τιμάμε ουσιαστικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Στηρίζουμε σταθερά και με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα που δίνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μόνο μέσω των οποίων μπορεί να έρθει η ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Hμερίδα του Επαγγ. Επιμελητηρίου για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

Πάνω από 800 επαγγελματίες  παρακολούθησαν τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με βασικό θέμα το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον και τις εξελίξεις στην υιοθέτηση της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ
estiasi, lockdown
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο τζίρος των επιχειρήσεων με click away δεν ξεπέρασε το 10% του περσινού

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου επανέλαβε τις προτάσεις για «κούρεμα» των οφειλών που δημιουργήθηκαν και σωρεύθηκαν στην πανδημία, αλλά και για περισσότερη ρευστότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΕΑ: Επικαιροποιημένοι οι Γενικοί Πρακτικοί Οδηγοί για θέματα των ΜμΕ

Τους Οδηγούς επιμελήθηκε η νομική συνεργάτης του επιμελητηρίου Σ. Κλημεντίδη, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα σχετικά αρχεία, αναρτημένα, στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΕΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναγκαία η ρευστότητα για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της online συζήτησης που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τόνισε την ανάγκη ενός σχεδίου επανεκκίνησης της οικονομίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: Επιστρέφει η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

«Επιστρέφει η ελεύθερη οικονομία στην Ελλάδα και μαζί με αυτήν και η επιχειρηματικότητα», είπε ο Α. Γεωργιάδης στην απονομή των πρώτων αριστείων επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.