ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ακίνητο στο Κολωνάκι απέκτησε η Intercontinental

Επιτυχής πλειοδοσία σε δημόσιο διαγωνισμό για την απόκτηση αυτοτελούς, πολυώροφου επαγγελματικού κτιρίου στην Τσακάλωφ έναντι 5.935.000 ευρώ.

Η Intercontinental προσέφερε το ποσό των 5.935.000 ευρώ και απεκτησε αυτοτελές επαγγελματικό ακινήτο επί της οδού Τσακάλωφ στο Κολωνάκι στα πλαίσια συμμετοχής της σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό. 

Aκολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Intercontinental International ΑΕΕΑΠ («Εταιρία») ενημερώνει ότι στα πλαίσια συμμετοχής της σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώθηκε από την Πειραιώς Real Estate A.E. ως Σύμβουλος Διαχείρισης Πώλησης Ακινήτων της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε., προσέφερε το ποσό των 5.935.000 Ευρώ για την απόκτηση αυτοτελούς επαγγελματικού ακινήτου επί της οδού Τσακάλωφ, αρ. 13 στην Αθήνα και ανακηρύχθηκε πλειοδότρια.

Η Εταιρία θα ενημερώσει περαιτέρω τους Μετόχους της και το επενδυτικό κοινό εφόσον ολοκληρωθεί η κατακύρωση του διαγωνισμού και καταρτιστεί το συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επένδυση άνω των 125 εκατ. από την Sani/Ikos για ξενοδοχείο στη Κρήτη

Το νέο Ikos Kissamos θα διαθέτει συνολικά 400 δωμάτια και αναμένεται να δώσει ώθηση στον ποιοτικό τουρισμό των Χανίων και της Δυτ. Κρήτης ενώ θα δημιουργήσει περισσότερες από 750 νέες θέσεις εργασίας.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚΕ: Διαγραφή των µετοχών από το Χρηµατιστήριο αποφάσισε η ΓΣ

Η Γενική Συνέλευση οµόφωνα αποφάσισε τη διαγραφή του συνόλου των µετοχών της εταιρείας, ήτοι 8,1 εκατ. µετοχών ονοµαστικής αξίας 0,30 ευρώ έκαστης και την υποβολή σχετικού αιτήµατος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.