ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Intrum, Georgakopoulos
Πηγή: Intrum

Intrum Hellas: Υπεγράφη η πρώτη Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Η Intrum Hellas ανέφερε πως η ΕΣΕΕ αποτελεί θετικό αποτέλεσμα γόνιμου διαλόγου με τον Σύλλογο εργαζομένων που επισφραγίζει την εποικοδομητική συνεργασία τους και ενισχύει τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία και ανάπτυξη της εταιρείας.

Μετά από εποικοδομητικό διάλογο με τους εργαζομένους, η διοίκηση της Intrum Hellas ΑΕΔΑΔΠ προχώρησε στην υπογραφή της πρώτης Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ),  με τον Σύλλογο των εργαζομένων διετούς διάρκειας, επιβεβαιώνοντας την πάγια στρατηγική προτεραιότητα της Intrum, να επενδύει με συνέπεια στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Όπως αναφέρει η Intrum Hellas, εναρμονισμένη με τα πρότυπα του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος αλλά και τις αξίες του ομίλου Intrum, η ΕΣΣΕ εστιάζει στη διαρκή βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας, τις ευκαιρίες και τα μέσα ανάπτυξης των δεξιοτήτων των εργαζομένων, καθώς και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρίας.

Με αφορμή την υπογραφή της ΕΣΣΕ, ο Διευθύνων Σύμβουλος Intrum Ελλάδος, Γιώργος Γεωργακόπουλος δήλωσε:

Η Intrum Hellas συμπληρώνει αυτές τις ημέρες δύο χρόνια λειτουργίας. Δύο χρόνια ιδιαίτερα, με πολλές και πρωτόγνωρες προκλήσεις για το σύνολο της οικονομίας, πόσο μάλλον για μια εταιρία στο ξεκίνημά της. Στο σύντομο και ιδιαίτερο αυτό χρονικό διάστημα έχουμε να επιδείξουμε σημαντικά επιτεύγματα, τα οποία φυσικά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων μας.

Οι άνθρωποί μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας και αποδεικνύουν καθημερινά τη δέσμευσή τους μέσω της σημαντικής προσπάθειας που καταβάλλουν αλλά και της θετικής διάθεσης που επιδεικνύουν σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Είναι λοιπόν αυτονόητη προτεραιότητα για εμάς να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εργασιακή καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα και να προσφέρουμε τα εργαλεία ανάπτυξης ώστε να εξελισσόμαστε διαρκώς ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές και τη δυναμική της εποχής.

Η ΕΣΣΕ αποτελεί ένα ακόμα δείγμα έμπρακτης αναγνώρισης της στρατηγικής αυτής προτεραιότητας. Ένα θετικό αποτέλεσμα γόνιμου διαλόγου με τον Σύλλογο των εργαζομένων, που επισφραγίζει την εποικοδομητική μεταξύ μας συνεργασία και ενισχύει τις βάσεις για συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας και της ανάπτυξης των εργαζομένων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Πιθανή διανομή ομολόγων σε μετόχους μετά την ολοκλήρωση «Sunrise II»

Το 44% των ομολόγων ενδιάμεσης εξοφλητικής προτεραιότητας αποκτήθηκε από την Intrum, ενώ το 7% από τη Serengeti Opportunities Partners, με την Πειραιώς να διατηρεί το 100% των ομολόγων υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γεωργακόπουλος: Απαιτείται πλαίσιο για τα «κόκκινα» δάνεια που «θεραπεύονται»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intrum Hellas τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν κανόνες για την επάνοδο στο τραπεζικό σύστημα των δανείων που περιλαμβάνονται σε τιτλοποιήσεις και τα οποία μέσω της διαχείρισης, γίνονται και πάλι εξυπηρετούμενα.
Intrum, Georgakopoulos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καταλυτικός ο ρόλος των servicers στην ανάκαμψη της οικονομίας

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Intrum Hellas το νέο νομοθετικό πλαίσιο με την ύπαρξη της «δεύτερης ευκαιρίας» προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες στους δανειολήπτες, είτε είναι ιδιώτες, είτε επιχειρήσεις.