ΓΔ: 908.95 3.66% Τζίρος: 32.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:39:45 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
edenred-kolovos
Φώτο: Ο Διευθ. Σύμβουλος της Edenred Greece Ιωάννης Κολοβός

Γίνεται ψηφιακή και μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα η Edenred Greece

Η Edenred μεταβαίνει σε λύσεις για ένα βιώσιμο μέλλον παρουσιάζοντας την Ticket Restaurant ZERO. Επιπλέον η εταιρεία μεταφέρει την παραγωγή νέων καρτών από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Inform Λύκος.

Η Edenred, κάνει ένα σημαντικό βήμα στην Ελλάδα, προσφέροντας μια νέα ψηφιακή λύση που λειτουργεί συμπληρωματικά στις ήδη υπάρχουσες προϊοντικές προτάσεις της εταιρείας ενώ σε συνεργασία με την Inform Λύκος μεταφέρει και την παραγωγή πλαστικών καρτών της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με την Inform Λύκος και μεταφέρει την παραγωγή των πλαστικών της καρτών στην Ελλάδα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Edenred Γιάννη Κολοβό να αναφέρει πως «θελήσαμε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της εκτύπωσης και παραγωγής καρτών, την Inform Π. Λύκος η οποία αναλαμβάνει άμεσα την παραγωγή των πλαστικών καρτών της εταιρείας μας»

Η Edenred Greece συνεργάζεται με περισσότερες από 6.000 εταιρείες και πάνω από 10.000 καταστήματα στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερους από 300.000 εργαζομένους, μέσα από το μεγαλύτερο συνεργαζόμενο δίκτυο του κλάδου. Μόνο από τα Ticket Restaurant, η αξία διατακτικών της Edenred στην ελληνική αγορά, ανέρχεται στα 200 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρθηκε από τα στελέχη της εταιρείας κάθε χρόνο εντάσσονται 1.000 επιχειρήσεις στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων και ο στόχος για το 2022 είναι ο αριθμός αυτός να διπλασιαστεί.

Η Edenred μεταβαίνει σε λύσεις και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που δείχνουν το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον. Προς αυτή την κατεύθυνση, εκτός από την Ticket Restaurant ZERO, η Edenred έχει δρομολογήσει τη μετάβαση του συνόλου των υπηρεσιών του χαρτοφυλακίου της σε κάρτες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, επιταχύνοντας την πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η νέα Ticket Restaurant Zero

Με τη νέα Ticket Restaurant ZERO, οι πελάτες θα έχουν πλέον την δυνατότητα επιλογής μεταξύ πλαστικής ή άυλης κάρτας για πραγματοποιούν in-store αλλά και online τις συναλλαγές τους. Η Ελλάδα γίνεται η πέμπτη χώρα, ανάμεσα στις συνολικά 46 του Ομίλου, που παρέχει μία 100% digital εμπειρία πληρωμών, με αφετηρία την πρωτοποριακή άυλη κάρτα Ticket Restaurant ZERO. Είναι χαρακτηριστικό πως η διαδικασία έκδοσης παίρνει λιγότερο από 24 ώρες και έχει τη δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

 «Για εμάς στην Edenred Greece, η εξέλιξη, η πρόοδος και η θετική αλλαγή ήταν και είναι πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας της. Έτσι, η νέα Ticket Restaurant ZERO είναι ένα μεγάλο, αποφασιστικό και καινοτόμο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα βήμα που εναρμονίζεται πλήρως με την φιλοσοφία μας για την υποστήριξη της ανάπτυξης των πελατών μας. Κοιτάζοντας πάντα μακριά και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, παρουσιάζουμε στην Ελλάδα μία απόλυτα ψηφιακή εμπειρία που δημιουργεί αξία για τους συνεργάτες μας, με 0% χαρτί και 0% πλαστικό. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, αλλά και στην εμπειρία του χρήστη, με την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της στρατηγικής μας. Αυτός είναι ο δρόμος για να δηλώνουμε υπερήφανα ο καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο», δήλωσε ο CEO της Edenred Ελλάδος, κος Ιωάννης Κολοβός.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Inform Lykos Ρουμανίας: Αύξηση συμμετοχής στις εταιρείες Next Docs

Η Inform Lykos Ρουμανίας πλέον κατέχει το 80,59% της Next Docs ECM Expert SRL και το 80% της Next Docs Confidential SRL. Το τίμημα για την εξαγορά του 15,52% και 14,55% αντίστοιχα των ανωτέρω αναφερόμενων εταιρειών ανήλθε σε 1,3 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της CLOUDFIN από την INFORM Λύκος

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η υφιστάμενη διοικητική καθώς και η εξειδικευμένη στελεχιακή ομάδα της CLOUDFIN θα παραμείνουν, προκειμένου από κοινού με την ομάδα της INFORM  να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας».