ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Entersoft: Eντάσσεται στην επιδοτούμενη ανάλυση της Eurobank Equities

Οι επιδοτούμενες αναλύσεις από εισηγμένες εταιρείες στοχεύουν στην ενίσχυση της διαφάνειας στις χρηματιστηριακές αγορές και την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

H Entersoft εντάσσεται στο πρόγραμμα επιδοτούμενης ανάλυσης της Eurobank Equities, συντασσόμενη με την προσπάθεια για μετεξέλιξη του μοντέλου ανάλυσης στο νέο ρυθμιστικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε από την οδηγία MIFID II, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της. Τα τελευταία χρόνια, οι επιδοτούμενες αναλύσεις από εισηγμένες εταιρείες γνωρίζουν ανάπτυξη διεθνώς, με κεντρικό στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας στις χρηματιστηριακές αγορές και την πληρέστερη και ευρύτερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Η έκθεση περιγράφει διεξοδικά τις δραστηριότητες του Ομίλου Entersoft, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας (μεγάλο ποσοστό επαναλαμβανόμενων εσόδων, διαφοροποιημένη έκθεση σε κλάδους, ευρεία γκάμα προϊόντων), στοιχεία που ενισχύουν την προσδοκία για συνέχιση των υψηλών ρυθμών ανάπτυξής της, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στους πολλαπλούς πυλώνες ανάπτυξης της αγοράς λογισμικού τα επόμενα χρόνια (π.χ. περιορισμένη διείσδυση, γενική τάση για ψηφιοποίηση, στροφή στην ηλεκτρονική τιμολόγηση) καθώς και στη σημαντική ευκαιρία που παρουσιάζεται ενόψει των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η ανάλυση της Eurobank Equities είναι διαθέσιμη στο επενδυτικό κοινό μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, μέσω της ιστοσελίδας της Eurobank Equities, στην πλατφόρμα Eurobank Trader καθώς και στις περισσότερες πλατφόρμες χρηματοοικονομικής πληροφόρησης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entersoft: Στόχευση σε ηλεκτρονικό εμπόριο και την αγορά των Βαλκανίων

Με νέα προϊόντα και επέκταση των ήδη υπάρχοντων, η Entersoft θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων στοχεύοντας να διπλασιάσει τα μεγέθη της στην επόμενη τετραετία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην εξαγορά της Logon προχώρησε η Entersoft, στα 1,3 εκατ. το τίμημα

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Entersoft αποκτά άλλο ένα κέντρο υλοποίησης των προϊόντων της καθώς και τη δυνατότητα να αναπτυχθεί δυναμικά στις αγορές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entersoft: Στο 7,22% αυξήθηκε η συμμετοχή της Barca Global Master Fund

Το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει άμεσα στην εταιρεία υπερέβη το όριο 5% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου την 16/12/2021 και ανήλθε σε ποσοστό 7,22333%, που αντιστοιχεί σε 2.167.000 δικαιώματα ψήφου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entersoft: Aύξηση 50% του τζίρου και 43% της κερδοφορίας στο εννεάμηνο

Τα έσοδα της Entersoft ανήλθαν σε 17,39 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 50%, με το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης των εσόδων να προέρχεται από τις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών, εξαιτίας του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.