ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Alpha Bank
Πηγή: Alpha Bank

Για 4η συνεχή χρονιά Best Private Bank in Greece η Alpha Bank

Ο Γενικός Διευθυντής Wholesale Banking της Alpha Bank, Γιάννης Εμίρης δήλωσε πως η φετινή διάκριση επισφραγίζει τις επιδόσεις της τράπεζας σε μια χρονιά όπου προσαρμόστηκε ταχύτατα στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Private Banking της Alpha Bank αναδείχθηκε «Best Private Bank in Greece» στα βραβεία "Global Private Banking Awards 2021” των διεθνούς κύρους εκδόσεων Professional Wealth Management (PWM) και The Banker του ομίλου Financial Times.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Alpha Bank, η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών Private Banking της Alpha Bank (‘Alpha Private Bank’), οι οποίες απολαμβάνουν σταθερά της εμπιστοσύνης των πελατών της τράπεζας, καθώς ανταποκρίνονται στους εξατομικευμένους στόχους και τις ανάγκες τους. Παράλληλα, αναδεικνύει τη δέσμευση της Alpha Bank για ποιοτική εξυπηρέτηση, με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και τη διαρκή αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας των Υπηρεσιών Διαχείρισης Περιουσίας.

Με υπόβαθρο την υψηλή της τεχνογνωσία, ως η πρώτη τράπεζα που εισήγαγε τις υπηρεσίες Private Banking στην ελληνική αγορά το 1993, αλλά και με επιδίωξη τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της και την παροχή καινοτόμων, προσωποποιημένων λύσεων, η Alpha Bank αναδεικνύεται επί τέσσερα συνεχή χρόνια (2018, 2019, 2020 και 2021) “Best Private Bank in Greece”. 

O Γενικός Διευθυντής Wholesale Banking της Alpha Bank, Γιάννης Εμίρης δήλωσε ότι «είναι μεγάλη τιμή που το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο ‘Best Private Bank in Greece’ απονέμεται για τέταρτο συνεχόμενο έτος στην τράπεζά μας, τοποθετώντας την Alpha Private Bank σε ηγετική θέση στην Ελλάδα. Η φετινή διάκριση επισφραγίζει τις επιδόσεις μας σε μία χρονιά στην οποία προσαρμοστήκαμε ταχύτατα στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση με σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Η Alpha Private Bank θα παραμείνει προσηλωμένη στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, με σύμμαχο την καινοτομία και την τεχνολογία, και θα συνεχίσει την μακρά πορεία της στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης περιουσίας».

Τα “Global Private Banking Awards” των “PWM” και “The Banker” βραβεύουν ετησίως τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες και δεδομένα που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς. Η επιτροπή που αξιολογεί τα στοιχεία απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα Διαχείρισης Περιουσίας στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ, ενώ οι φετινές βραβεύσεις ανακοινώθηκαν μέσω διαδικτυακής τελετής απονομής βραβείων (Online Global Private Banking Awards Ceremony).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Ψάλτης: Έτος ανάπτυξης το 2022 για την Alpha Bank και την εγχώρια οικονομία

Ο διευθ. σύμβουλος της τράπεζας υπογράμμισε σε επιστολή του προς το προσωπικό ότι «καταφέραμε, παρά τη συγκυρία, να υλοποιήσουμε μία σειρά από στρατηγικές μας επιλογές, διαμορφώνοντας την Alpha Bank του μέλλοντος».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Ολοκληρώθηκε η πώληση των ομολόγων του project Cosmos

Πρόκειται για την πώληση του 51% των ομολογιών τιτλοποίησης μεσαίας (Mezzanine) και χαμηλής (Junior) εξοφλητικής προτεραιότητας του χαρτοφυλακίου Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (ΜΕΑ) ύψους περίπου 3,41 δισ.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Ολοκλήρωσε τιτλοποίηση εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 1,9 δις

Η συναλλαγή αποτελεί μέρος του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Τράπεζας “Project Tomorrow” και αναμένεται να συμβάλει περίπου 47 μονάδες βάσης στο Συνολικό Δείκτη Κεφαλαιακής Επάρκειας της τράπεζας.