ΓΔ: 1229.99 1.01% Τζίρος: 2.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:39:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Μουζάκης: Επικεφαλής της μονάδας Eσωτερικού Eλέγχου ο Χρήστος Λιόσης

Ο κ. Λιόσης αναλαμβάνει τη νέα του θέση από σήμερα, ενώ αντικαθιστά τον κ. Στέφανο Βόκολο ο οποίος την 16/11/2021 παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του.

Τον ορισμό του κ. Χρήστου Λιόση ως επικεφαλής της μονάδας Eσωτερικού Eλέγχου, ύστερα από την παραίτηση του κ. Στέφανου Βόκολου, ανακοίνωσε η εταιρεία Μουζάκης. Ο κ. Λιόσης δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ή της θυγατρικής της και έχει τετραετή εργασιακή εμπειρία στη Διοικητική Λογιστική και στην Ελεγκτική. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η Εταιρεία ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ  ΑΕΒΕΜΕ στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, δυνάμει της από 16/11/2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου, ορίστηκε ο κ. Χρήστος Λιόσης του Ανδρέα ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου αντικαθιστώντας τον κ. Στέφανο Βόκολο ο οποίος την 16/11/2021 παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του.

Ο κ. Χρήστος Λιόσης είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης υπάλληλος  της  Εταιρείας, αποτελεί πρόσωπο ανεξάρτητο και αντικειμενικό κατά την άσκηση των καθηκόντων του, δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ή της Θυγατρικής της, δεν είναι μέλος οιασδήποτε επιτροπής διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας η της Θυγατρικής αυτής, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία ή στην Θυγατρική της, είναι Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών  και έχει τετραετή εργασιακή εμπειρία στη Διοικητική Λογιστική και στην Ελεγκτική. Επίσης είναι γνώστης του τομέα της δραστηριότητας της Εταιρείας.

Ο κος Χρήστος Α. Λιόσης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, ως  Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου από την 17/11/2021.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πτώση 16,4% στον κύκλο εργασιών της Μουζάκης στο εννεάμηνο

Η Διοίκηση του Ομίλου εκτιμά ότι δεν υφίσταται μέχρι την λήξη της τρέχουσας χρήσης οιαδήποτε ουσιώδης αβεβαιότητα ως προς την συνέχιση της δραστηριότητας τόσο της μητρικής όσο και των λοιπών οντοτήτων που ανήκουν στον Όμιλο.