ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 153.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Lamda Developement

Lamda Developement: Διευκρινίσεις για σημαντικές συμμετοχές

Η Lamda Development με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο εξηγεί τις πρόσφατες αλλαγές στην μετοχική της διάρθρωση.

Τις πρόσφατες αλλαγές στην μετοχική της διάρθρωση εξηγεί η Lamda Development με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

H Lamda Development κατόπιν σχετικών διευκρινίσεων επί της γνωστοποίησης σημαντικών συμμετοχών του N. 3556/2007, που έλαβε από την εταιρεία με την επωνυμία Rackham Trust Company SA, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

«1. H εταιρία αλλοδαπού (ελβετικού) ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία Rackham Trust Company SA, υπό την ιδιότητά της ως καταπιστευματοδόχου του καταπιστεύματος Folloe Trust, ελέγχει έμμεσα, από κοινού και συντονισμένα με τη VNK Capital Ltd, την εταιρία Voxcove Holdings Ltd, η οποία κατείχε από την 21.12.2017 το 12,83% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.

Οι ως άνω μετοχές και τα δικαιώματα ψήφου ελέγχονται από την Rackham Trust Company SA, υπό την ιδιότητά της ως καταπιστευματοδόχου του καταπιστεύματος Folloe Trust, μέσω της συμμετοχής της στην Folloe Fund VCIC Ltd (πρώην Urmailey Investments Limited) με ποσοστό  78,49%. Η Folloe Fund VCIC Ltd είναι η μοναδική μέτοχος της Olympia Group Ltd (πρώην Microstar Ltd), η οποία είναι με τη σειρά της η μοναδική μέτοχος της Grey Squirrel Services Ltd, η οποία κατέχει άμεσα το 50% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου στην Voxcove Holdings Ltd, η οποία κατείχε άμεσα την 21.12.2017 το 12,83% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Το υπόλοιπο 50% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου στην Voxcove Holdings Ltd κατέχεται άμεσα από την VNK Capital Ltd.

Δεν υφίσταται πρόσωπο που να ελέγχει την Rackham Trust Company SA υπό την ως άνω ιδιότητά της ως καταπιστευματοδόχου του καταπιστεύματος Folloe Trust, με την έννοια του ν. 3556/2007.

2. Επισημαίνουμε ότι λόγω εσωτερικής αναδιάρθρωσης, πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι μεταβολές σε σχέση με τα δηλωθέντα στο από 27.12.2017 έντυπο γνωστοποίησης σημαντικών μεταβολών δικαιωμάτων ψήφου του ν. 3556/2007:

  • Η Urmailey Investments Limited την 15.02.2018 από εταιρία περιορισμένης ευθύνης μετατράπηκε σε  κεφάλαιο εναλλακτικών επενδύσεων (Alternative Investment Fund) και μετονομάστηκε σε Folloe Fund VCIC Ltd.
  • H Microstar Ltd την 26.03.2018 μετονομάστηκε σε Olympia Group Ltd κι εξακολουθεί να   ελέγχεται αποκλειστικά (100%) από την Folloe Fund VCIC Ltd.
  • H Olympia Group Ltd από την 01.01.2019 ελέγχει κατ' αποκλειστικότητα (100%) την Grey Squirrel Services Ltd. Η Olympia Group SΑ από την 01.01.2019 δεν κατέχει πλέον κανένα ποσοστό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Grey Squirrel Services Ltd.

Ήδη από την 18.11.2019, η Voxcove Holdings Ltd κατέχει το 10,07% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.

Πλην των ως άνω αναφερόμενων, ουδεμία άλλη μεταβολή έχει πραγματοποιηθεί στην αλυσίδα των ελεγχόμενων επιχειρήσεων.»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lamda Development, Elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: Δουλεύει πυρετωδώς το μεγαλύτερο εργοτάξιο στην Ελλάδα

Σε συνέχεια των μεγάλων κατεδαφίσεων των προηγούμενων μηνών, τρία ακόμη μεγάλα κτίρια επί της λεωφόρου Ποσειδώνος έχουν ξεκινήσει να κατεδαφίζονται. Στη Λ. Βουλιαγμένης έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εκσκαφές για το νέο υπερσύγχρονο κτίριο ΑΜΕΑ.
LAMDA DEVELOPMENT
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Lamda για την ανάπτυξη του Ελληνικού

Όπως τονίζει σε αναρτήσεις του στα social media, ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda, κ. Οδ. Αθανασίου εντός Νοεμβρίου ξεκινούν μία σειρά από σημαντικά έργα για την ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου.