ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Ecter.gr

ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση εκτέλεσης έργου με το Νοσοκομείο Γ. Γεννηματας

Το συνολικό ποσό της αμοιβής για πλήρη και περαιωμένη εργασία και παράδοση του συνόλου του έργου, ανέρχεται στα 1,85 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση.

Σύμβαση εκτέλεσης έργου με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" υπέγραψε σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 η ΕΚΤΕΡ Α.Ε., όπως αναφέρει σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση.

Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η κατασκευή του έργου "Αναδιαρρύθμιση – Ανακαίνιση – Αναβάθμιση του τμήματος επειγόντων περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Γ.Ν.Α. "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ"", όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από δωρεά του ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΑΤΣΗ.

Το συνολικό ποσό της αμοιβής για πλήρη και περαιωμένη εργασία και παράδοση του συνόλου του έργου, ανέρχεται στο κατ’ αποκοπήν τίμημα του ενός εκατομμυρίου και οκτακοσίων πενήντα χιλιάδων Ευρώ (€1.850.000,00) πλήρως απαλλασσόμενου από Φ.Π.Α.

Το χρονικό διάστημα αποπεράτωσης του έργου καθορίστηκε στις διακόσιες εβδομήντα (270) ημερολογιακές ημέρες από τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα σύμβαση υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ για την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δεύτερης φάσης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 3 εκατ. συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου ορίστηκε σε διάστημα 12 μηνών από την έκδοση της άδειας οικοδομής.