ΓΔ: 866.31 -0.08% Τζίρος: 10.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:26:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Νέα σύμβαση υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ για την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δεύτερης φάσης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 3 εκατ. συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου ορίστηκε σε διάστημα 12 μηνών από την έκδοση της άδειας οικοδομής.

Την υπογραφή νέας σύμβασης έργου ανακοίνωσε η ΕΚΤΕΡ. Η εταιρεία στοχεύει στην ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στον Ταύρο Αττικής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2021, υπέγραψε σύμβαση για την κατασκευή της δεύτερης φάσης έργου, το οποίο συνίσταται στην κατεδάφιση τμήματος των υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων επαγγελματικής χρήσης στον Ταύρο Αττικής επί της οδού Δωρίδος 18-20 και στην ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στη θέση των κατεδαφισθέντων, καθώς και στη διαμόρφωση τμήματος του περιβάλλοντος χώρου.

Οι εγκαταστάσεις αυτές ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα, ο συνολικός προϋπολογισμός της δεύτερης φάσης του έργου ανέρχεται στο ποσό των € 3.000.000,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ενώ η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου ορίστηκε σε χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την έκδοση της άδειας οικοδομής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ