ΓΔ: 851.2 -1.79% Τζίρος: 110.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:13:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση 5,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων για το 2021

Τα καθαρά ασφάλιστρα διαμορφώθηκαν στα 196,3 εκατ. ευρώ από 186,8 εκατ. που ήταν τον προηγούμενο έτος και άνω του στόχου των 195 εκατ. που είχε θέσει η εταιρεία.

Σε ανοδική πορεία κινήθηκε η παραγωγή ασφαλίστρων της Ευρωπαϊκής Πίστης για το 2021, ξεπερνώντας και τον στόχο τον οποίο είχε θέσει η ίδια η εταιρεία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία κατάφερε να υλοποιήσει το στόχο του τριετούς Επιχειρηματικού της Σχεδίου, αλλά να τον ξεπεράσει, σημειώνοντας αύξηση και σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, το 2021 τα Καθαρά Ασφάλιστρα διαμορφώθηκαν σε € 196,3 εκ. (€ 233,7 εκ. με Δικαιώματα Συμβολαίων), έναντι € 186,8 εκ. το 2020 (αύξηση 5,1%), ξεπερνώντας έτσι και το στόχο των € 195,0 εκ. της Καθαρής Παραγωγής που προέβλεπε το τριετές Επιχειρηματικό Σχέδιο 2020 - 2022.

«Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, τόσο λόγω της πανδημικής κρίσης αλλά και της γενικότερης αβεβαιότητας. 

Η διοίκηση της εταιρείας εκφράζει την ικανοποίησή της για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, τις θερμές ευχαριστίες της προς το ανθρώπινο δυναμικό της για την συμβολή τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων διαχρονικά, προς τους ασφαλισμένους της για την πιστότητά τους στην Εταιρία και προς τους μετόχους της για την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν», σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Διαψεύδει την ύπαρξη συμφωνίας για μεταβίβαση μετοχών

«Η εταιρεία θα ενεργήσει σύμφωνα με τον νόμο και χωρίς καθυστέρηση, ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό, εάν και εφόσον συντρέξουν σχετικές προϋποθέσεις προς ανακοίνωση», όπως επισημαίνει.