ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:03:20 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lamda Development, Elliniko
Πηγή: Lamda Development

Υπεγράφη η συμφωνία Lamda και Brook Lane για Πύργο στο Ελληνικό

Οι βασικοί όροι προβλέπουν, τη σύσταση μικτής εταιρείας ανάπτυξης, στην οποία την πλειοψηφία θα έχει η Brook Lane με το 70% του μετοχικού κεφαλαίου και η Lamda θα συμμετέχει με 30%.

Υπογράφηκε η συμφωνία - πλαίσιο, που εκκρεμούσε από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και επήλθε η επί της αρχής συμφωνία ανάμεσα στη Lamda Development, από την πλευρά του φορέα της επένδυσης και την Brook Lane, ενός από τους πλέον κινητικούς παίκτες στο εγχώριο real estate για την ανάπτυξη ενός από τους Πύργους εντός της έκτασης του Ελληνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βασικοί όροι προβλέπουν, τη σύσταση μικτής εταιρείας ανάπτυξης, στην οποία την πλειοψηφία θα έχει η Brook Lane με το 70% του μετοχικού κεφαλαίου και η Lamda θα συμμετέχει με 30%. Η εταιρεία θα αγοράσει το οικόπεδο από την Ελληνικό ΑΕ, έναντι τιμήματος, που κατά πάσα πιθανότητα είναι μέρος της συμφωνίας και εν συνεχεία θα προχωρήσει στην ανέγερση πολυώροφου πύργου.

Η συνολική επένδυση εκτιμάται ότι θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τα 230 με 240 εκατ. ευρώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lamda-Develompment-TheEllinikonpark
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: The Ellinikon Park θα αναβαθμίσει το παραλιακό μέτωπο

«Το πάρκο του Ελληνικού, είναι κάτι παραπάνω από ένα πράσινο, μεγάλο πάρκο. Είναι μια νέα πρόταση που εισάγει στην χώρα μας αλλά και διεθνώς έναν καινούργιο τρόπο ζωής», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Οδυσσέας Αθανασίου.
The Ellinikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Lamda με Orilina για επένδυση ύψους 70 εκατ. στο Ελληνικό

Βάσει του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δυο πλευρές θα εξεταστεί η ανάπτυξη κτιρίου κατοικιών και άλλων βοηθητικών εγκαταστάσεων στο παράκτιο μέτωπο που συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο αξιοποίησης του Ελληνικού.
The Ellinikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

The Ellinikon – Δείτε την παρουσίαση του πρώτου κτιρίου που θα ανεγερθεί στο Ελληνικό

Ανοίγει ο βηματισμός της Lamda για το Ελληνικό με την εταιρεία να παρουσιάζει το πρώτο κτίριο που θα ανεγερθεί και είναι ένα πρότυπο κτιριακό συγκρότημα για ΑμεΑ που αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2023.
The Ellinikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε Intrakat και Bouygues η ανάθεση για τον ουρανοξύστη Marina Tower

Ήδη οι πωλήσεις όλων των κατοικιών του πύργου των 45 ορόφων, 200 μέτρων ύψους και 200 διαμερισμάτων έχουν προσυμφωνηθεί εκτός των τελευταίων τριών ορόφων και των δύο Penthouse που στρατηγικά άφησε η Lamda Development τελευταίες.
Lamda Development, Elliniko
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

LAMDA: Καμία αλλαγή στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων στο Ελληνικό

Η πρόσφαση τροποποίηση της ΚΥΑ Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Πολιτισμού για τις περιοχές προς πολεοδόμηση αποσκοπεί σε μετατροπή της περιοχής σε ελεύθερη από αυτοκίνητα και σε αύξηση των χώρων πρασίνου, τονίζει η LAMDA.