ΓΔ: 822.15 -0.21% Τζίρος: 66.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ELPE
Πηγή: Shutterstock

ΕΛΠΕ: Νέος γενικός διευθυντής Οικονομικών ο Βασίλειος Τσάιτας

Εργάζεται στον Όμιλο από το 2011 έχοντας την ευθύνη για τις σχέσεις με επενδυτές και αγορές κεφαλαίων, αλλά και συμμετοχή σε σημαντικά στρατηγικά έργα του Ομίλου.

Τη νέα του θέση ως γενικός διευθυντής Οικονομικών αναλαμβάνει από αύριο ο κ. Βασίλειος Τσάιτας, σύμφωνα με χρηματιστηριακή ανακοίνωση της Ελληνικά Πετρέλαια. Όπως επισημαίνεται: 

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Συμμετοχών ΑΕ, ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Τσάιτας, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Ομίλου.

Ο κ. Τσάιτας είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος ΜΒΑ από το INSEAD, καθώς και μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), ενώ διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία στο κλάδο της ενέργειας, με ειδίκευση σε θέματα οικονομικών και στρατηγικής.

Εργάζεται στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ από το 2011 έχοντας την ευθύνη για τις Σχέσεις με Επενδυτές και αγορές κεφαλαίων, αλλά και συμμετοχή σε σημαντικά στρατηγικά έργα του Ομίλου. Στο παρελθόν, εργάστηκε επίσης στη Shell στην Ελλάδα καθώς και στον τομέα επενδυτικής τραπεζικής της HSBC στο Λονδίνο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποφασίζει για διανομή μερίσματος η ΓΣ των ΕΛΠΕ στις 9 Ιουνίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, οι μέτοχοι θα κληθούν στη ΓΣ να εγκρίνουν επίσης και τη διανομή μέρους των καθαρών κερδών του 2021 ως bonus στους εργαζόμενους της εταιρείας και των θυγατρικών της.
ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ: Συμμετέχει σε διεθνή συμμαχία για την προώθηση συνθετικών καυσίμων

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να γίνει ευρύτερα γνωστός ο ρόλος που μπορούν να έχουν τα υγρά καύσιμα στην πορεία προς την απανθρακοποίηση των μεταφορών, τη κλιματική ουδετερότητα και τη βιώσιμη προστασία του κλίματος.
ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ: Ζητούν αλλαγές των όρων για το ομολογιακό δάνειο των 600 εκατ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία δεν απευθύνεται σε εγχώριους επενδυτές, οι ομολογιούχοι καλούνται να εγκρίνουν πρόσθετη εγγύηση για τη νέα θυγατρική των ΕΛΠΕ που δημιουργείται.