ΓΔ: 795.47 2.09% Τζίρος: 50.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:53:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Διαψεύδει την ύπαρξη συμφωνίας για μεταβίβαση μετοχών

«Η εταιρεία θα ενεργήσει σύμφωνα με τον νόμο και χωρίς καθυστέρηση, ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό, εάν και εφόσον συντρέξουν σχετικές προϋποθέσεις προς ανακοίνωση», όπως επισημαίνει.

Στη διάψευση πρόσφατων δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για συμφωνία μεταβίβασης μετοχών της προχωρά η Ευρωπαϊκή Πίστη. Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι τόσο η ίδια όσο και οι μέτοχοι δεν έχουν υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία με οποιονδήποτε, αναφορικά με την πιθανή μεταβίβαση μετοχών της. 

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή της ανακοίνωση:

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Ανώνυμος Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων» (η Εταιρεία), με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς, προβαίνει στην εξής ανακοίνωση κατόπιν πρόσφατων δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου που την «φωτογραφίζουν»:

Η Εταιρεία και εξ όσων γνωρίζουμε οι μέτοχοί της, δεν έχουν υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία με οποιονδήποτε, αναφορικά με την πιθανή μεταβίβαση μετοχών της. Η Εταιρεία σύμφωνα με τις πάγιες αρχές της, θα ενεργήσει σύμφωνα με τον νόμο και χωρίς καθυστέρηση, ενημερώνοντας το επενδυτικό κοινό και κάθε ενδιαφερόμενο, εάν και εφόσον συντρέξουν σχετικές προϋποθέσεις προς ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ