ΓΔ: 805.79 -0.57% Τζίρος: 55.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Endless

Ο Δημ. Μπουραντάς αναλαμβάνει ως νέος πρόεδρος στην Endless EC

Σε μία σειρά διοικητικών αλλαγών με στόχο τη βελτιστοποίηση λειτουργιών και διαδικασιών προχώρησε η εταιρία. Στο διοικητικό συμβούλιο και οι κ.κ. Λεωνίδας Βρεττάκος και Ελένη Ζενάκου.

Η Endless EC,προχωράει σε νέο πλάνο Εταιρικής Διακυβέρνησης και εσωτερικών διαδικασιών με στόχο την περαιτέρω βελτιστοποίηση των λειτουργιών και διαδικασιών και γνώμονα την σταθερή, βιώσιμη ανάπτυξή της και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους καταναλωτές και την κοινωνία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ ενισχύεται με τη συμμετοχή στη θέση του προέδρου του πρώην καθηγητή Management της ΑΣΟΕ, κ. Δημήτριο Μπουραντά, καθώς και των κ.κ. Ζενάκου και Βρεττάκου ως μη εκτελεστικά μέλη.

Ο κύριος Δημήτριος Μπουραντάς είναι καθηγητής του Management, διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για Ελληνικούς και διεθνείς Οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Ο κύριος Λεωνίδας Βρεττάκος είναι Πρόεδρος στις Ελληνικές Αλυκές. Εργάστηκε στον κλάδο του Retail και των Πωλήσεων από το 1990 στους τομείς της Στρατηγικής, του Marketing και της Επιχειρησιακής Ανάπτυξης για την Ελλάδα αλλά και τις αγορές της Σερβίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Μαυροβουνίου και Βουλγαρίας. Από το 2013 έως το 2018 διατέλεσε CEO στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Η κυρία Ελένη Ζενάκου διαθέτει πολυετή πείρα σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Οργάνωσης και Ελέγχου, ενώ είναι και πιστοποιημένη εσωτερική ελεγκτής. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Λογιστική και Ελεγκτική.

Σε συνέχεια των προσθηκών αυτών, το νέο ΔΣ διαμορφώνεται ως εξής:

  • Μπουραντάς Δημήτριος, Πρόεδρος
  • Χριστοπούλου Ευθυμία, Αντιπρόεδρος
  • Τρακάκης Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος
  • Χριστόπουλος Αθανάσιος. Διευθύνων Σύμβουλος
  • Τρακάκης Χρήστος, Μέλος
  • Χριστόπουλος Νικόλαος, Μέλος
  • Τρακάκης Ιωάννης, Μέλος
  • Ζενάκου Ελένη, Μέλος
  • Βρεττάκος Λεωνίδας, Μέλος

Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά και στην αναδιάρθρωση των εσωτερικών της λειτουργιών, με τον ορισμό τμήματος εσωτερικού ελέγχου και αξιολόγησης των λειτουργιών της, σε όλα τα επίπεδα, καθώς και του οργανογράμματος του τμήματος πωλήσεων.

Ο Εσωτερικός έλεγχος αποτελεί μια ανεξάρτητη, αντικειμενική, διαβεβαιωτική και συμβουλευτική δραστηριότητα με σκοπό τη βελτίωση των εταιρικών λειτουργιών.

Τμήμα της Διεύθυνσης Πωλήσεων, παράλληλα με τα καθήκοντά της ως Διευθύντρια Marketing, αναλαμβάνει η Εύη Οικονόμου που προάγεται σε Head of Marketing & Modern Trade.

Με τον τρόπο αυτό, η Endless EC συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό της με τα πλέον σύγχρονα μοντέλα λειτουργίας και διοίκησης, διασφαλίζοντας την κερδοφορία της αλλά και άριστες συνθήκες εργασίας για τους ανθρώπους της, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και το σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sarantis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sarantis: Ξεκινάει στις 10/06 η διανομή μερίσματος 0,14 ευρώ ανά μετοχή

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 2.915.273 μετοχές που κατέχει η εταιρεία προσαυξάνει το μέρισμα των λοιπών μετόχων και συνεπώς το συνολικό μεικτό ποσό του μερίσματος ανά μετοχή ανέρχεται σε 0,14933796 ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΤΟΝ: Άνοδος 34% του τζίρου στο α' τρίμηνο, ανήλθε στα 44 εκατ. ευρώ

Οι θετικές επιδόσεις αφορούν σε όλες τις εταιρείες εκτός της Ουκρανίας λόγω των γνωστών δυσμενών συνθήκων που έχουν δημιουργηθεί από τη ρωσική εισβολή. Ωστόσο η ουκρανική θυγατρική ετέθη σε ελεγχόμενη επανεκκίνηση με προοδευτική ενεργοποίηση των πωλήσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Elvalhalcor: Ιστορικό ρεκόρ τζίρου το α΄τρίμηνο, έφτασε τα 923 εκατ. ευρώ

Ο συνδυασμός του αυξημένου όγκου πωλήσεων και των υψηλών τιμών των μετάλλων διαμόρφωσε τον κύκλο εργασιών στα ιστορικά υψηλά, με την εταιρεία να διατηρεί την ανοδική δυναμική που έχει διαμορφωθεί από την περασμένη χρονιά.