ΓΔ: 888.67 -0.51% Τζίρος: 25.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:45:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: SKY express

Αυξάνει τις απευθείας πτήσεις στην Κρήτη από Ευρώπη η SKY express

Με στόχο να αυξήσει την άφιξη επισκεπτών στην Κρήτη, η SKY express θα συνδέσει τα αεροδρόμια του νησιού με απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες, οκτώ πόλεις της Γαλλίας, την Πολωνία, Πορτογαλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Με απευθείας δρομολόγια από 7 χώρες, 17 πόλεις του εξωτερικού και 6 του εσωτερικού, ενισχύει σημαντικά την Κρήτη και αυτό το καλοκαίρι, η SKY express.

Στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας του νησιού, η δημιουργία των προϋποθέσεων άφιξης επισκεπτών και η επιμήκυνση της περιόδου με premium ταξιδιώτες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της SKY για το φετινό καλοκαίρι, περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες από το εσωτερικό και από επτά τουλάχιστον ευρωπαϊκές χώρες πρόκειται να υποδεχθούν τα αεροδρόμια του Ηρακλείου, των Χανίων και της Σητείας.

Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα, η αεροπορική της νέας εποχής θα συνδέει απευθείας την Κρήτη με τις Βρυξέλλες, οκτώ πόλεις της Γαλλίας (Παρίσι, Λυόν, Νάντ, Λιλ, Μασσαλία, Havre, La Rochele, Châteauroux), τρεις πόλεις της Πολωνίας (Βαρσοβία, Rzeszów, Gdansk), τη Λισαβόνα, το Άμστερνταμ, την Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, αλλά και την Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Επιπλέον, από τα αεροδρόμια των δύο μεγάλων πόλεων θα πραγματοποιούνται δρομολόγια προς πέντε εγχώριους προορισμούς και ειδικότερα Αθήνα, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Κάρπαθο, ενώ κανονικά συνεχίζει να εξυπηρετεί τις πτήσεις προς Πρέβεζα και Αλεξανδρούπολη το αεροδρόμιο της Σητείας.

Ταυτόχρονα, μέσα από τις στρατηγικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Middle East Airlines, Transavia, Air Transat και easyJet, η SKY express δημιουργεί επιπλέον προϋποθέσεις διασύνδεσης με όλο το εσωτερικό της δίκτυο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

sky express-aeroporikes
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλαγές στα δρομολόγια πτήσεων της SKY EXPRESS στις 6 Μαΐου

Η συμμετοχή της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος στην γενική απεργία της 6ης Μαΐου με 4ωρη στάση εργασίας θα οδηγήσει σε ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία διασύνδεσης Sky Express και Cyprus Airways

Με ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν οι επιβάτες, μετά τη συμφωνία με τη Cyprus Airways.