ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
OTE, Cosmote
Φωτο: Shutterstock

Σε ποιους συνδρομητές συμβολαίου δίνει η Cosmote απεριόριστη ομιλία

Χωρίς να υπάρξει καμία μεταβολή στις χρεώσεις, η Cosmote μετά την προσφορά απεριόριστης ομιλίας στην καρτοκινητή, επεκτείνει τις unlimited και για τους συνδρομητές συμβολαίου.

Μετά την είσοδο της απεριόριστης ομιλίας στην καρτοκινητή, η Cosmote προχώρησε και στην αναβάθμιση των πακέτων COSMOTE GIGAMAX και COSMOTE BUSINESS GIGAMAX προσφέροντας στους συνδρομητές συμβολαίου απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα από σήμερα, χωρίς να υπάρξει αλλαγή στις τιμές.

Όπως ανέφερε ο όμιλος στην σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του, μέχρι τις 31 Μαρτίου οι πελάτες κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ ήταν 7,2 εκατ. σημειώνοντας αύξηση κατά 4,2% σε σχέση με το Α’ τρίμηνο του 2021. Η αύξηση αντανακλά την ενίσχυση κατά 5,3% των πελατών συμβολαίου, και 3,5% των πελατών καρτοκινητής. Ο ΟΤΕ συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό του 5G και στοχεύει σε πληθυσμιακή κάλυψη 80% μέχρι το τέλος του 2022.

Παράλληλα, τα COSMOTE GIGAMAX και τα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX διαθέτουν επιλογές σε data που φτάνουν έως και unlimited, χωρίς κανένα περιορισμό στην ταχύτητα, με τα ανανεωμένα προγράμματα της Cosmote να στοχεύουν σε ένα πιο ευρύ κοινό, με την τιμή των πακέτων να ξεκινάει από 24 ευρώ και να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του συνδρομητή.

«Από σήμερα, οι συνδρομητές μας μιλάνε ελεύθερα. Αναγνωρίζοντας πως η επικοινωνία αποτελεί μία από τις βασικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, φέρνουμε μια νέα μέρα στα συμβόλαια κινητής, απελευθερώνοντας την ομιλία προς όλους, για πάντα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Με τον τρόπο αυτό, η COSMOTE ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι συνδρομητές της, φτιάχνοντας έναν κόσμο καλύτερο για όλους», ανέφερε ο Chief Marketing Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ,  Παναγιώτης Γαβριηλίδης

Από την πλευρά του, ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, Γρηγόρης Χριστόπουλος δήλωσε πως «η COSMOTE αποδεικνύει πως αποτελεί σταθερά τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη του σύγχρονου επιχειρηματία. Σήμερα, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και απελευθερώνουμε την ομιλία για τους συνδρομητές συμβολαίου, χωρίς καμία απολύτως μεταβολή στις χρεώσεις, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής μας, για την στήριξη των επιχειρήσεων. Με τη δύναμη της τεχνολογίας, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν».

Υπενθυμίζουμε πως ο ΟΤΕ έχει παρουσιάσει και την ψηφιακή καρτοκινητή Neo, όπου μετά τον διπλασιασμό των ταχυτήτων στις σταθερές συνδέσεις, και τον διπλασιασμό των data που προσφέρει στους χρήστες καρτοκινητής δίνοντας και απεριόριστο χρόνο ομιλίας με όλα τα δίκτυα, όπου και στη ψηφιακή καρτοκινητή έχει διπλασιάσει τον χρόνο ομιλίας και τα προσφερόμενα data διατηρώντας τις ίδιες τιμές.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OTE, Cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 6,2 εκατ. στους εργαζομένους

Επιπλέον οι νέες τριετείς Επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας θα αποφέρουν επιπλέον οφέλη στους εργαζομένους, με τον όμιλο να σημειώνει πως βάζουν τις βάσεις ενός σύγχρονου πλαισίου αμοιβών και παροχών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μ. Τσαμάζ: Θα αυξηθεί μέχρι τέλος του 2022 η κάλυψη 5G σε όλη τη χώρα

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ ανέφερε πως έχει έρθει η ώρα για να κάνει η χώρα ένα ακόμη βήμα μπροστά και να βρεθεί ανάμεσα στις πιο προηγμένες της Ευρώπης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.
OTE, Cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εντείνεται η μάχη στα δεδομένα κινητής, διπλασιάζει τα πακέτα η Cosmote

Η Cosmote συνεχίζει την ολομέτωπη επίθεση της στην αγορά εντείνοντας τον ανταγωνισμό στην αγορά για τα δεδομένα κινητής προσφέροντας διπλάσια πακέτα στους συνδρομητές του Cosmote Neo με την ίδια τιμή.